A két pontért utazunk

Egyelőre még mindig sokkal több az elmaradt, mint a lejátszott mérkőzés a férfi kézilabda NB I-ben a járvány miatt, ám már annak is örülni kell, ha pályán van néhány csapat és az Orosházi FKSE-LINAMAR, illetve szombati ellenfele, a Ceglédi KKSE ezek közé tartozik. A zöld-sárgák két, a Pest megyeiek egy hete játszottak utoljára.

Rangadónak is nevezhetjük a szombaton 18 órakor Abonyban kezdődő találkozót, a két csapat 6-6 bajnokit játszott eddig és 2-2 pontot zsebelt be, az Orosháza éppen a Ceglédet megelőzve áll jobb gólkülönbséggel a 11. helyen.

– Sajnos a körülmények még olyanok, hogy nem tudunk teljes kerettel kiállni a mérkőzéseken – mondta Ratko Djurkovic, az OFKSE vezetőedzője. – A Csurgó elleni bátor játékunk viszont megmutatta, hogy jó kézilabdát játszunk, és jó úton járunk. Ennek tudatában úgy utazunk a Cegléd elleni találkozóra, hogy pontokkal szeretnénk hazajönni, mindenkinek így kell hozzáállni a mérkőzéshez.

– Ismét mérkőzés vár ránk, ami azt jelenti, hogy mindenki egészséges nálunk, így el fogunk utazni Abonyba, ahol a Cegléd gárdája vár minket – mindezt már Bella Csaba, az OFKSE 23 éves irányítója nyilatkozta a klub hivatalos honlapján. – A héten videózással és taktikai edzésekkel készültünk. Nagyon küzdős és hajtós mérkőzésre számítunk, s bár a vírus megtépázta a keretünket, reményeink szerint mi fogunk győztesen lejönni a pályáról.

A találkozót a Hargitai Gábor, Markó Gábor játékvezetői duó dirigálja.

Gajdács Pál

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.