Gyengén muzsikáltak a juniorok a Fradi ellen

FTC-PLER – Orosházi FKSE 36-23 (20-9)

NB I-es junior férfi kézilabda mérkőzés, Pestszentimre Sportkastély, 33 néző. Vezette: Bognár A., György G. Orosházi FKSE: Mojsilov – Héjja 2, Vasic 6, Benák, Macskaski 4, Maric 2, Sándor 3. Csere: Manojlovity (kapus), Kiss 1, Matity 2, Talmácsi 2, Zsiga, Zsigmond 1, Pámer. Edzők: Füzesi Ferenc, Patakfalvi Ádám. Az FTC-PLER legjobb dobói: Bohács 8, Faluvégi 5 (2).
Kiállítások: 12, ill. 16 perc, Hétméteresek: 4/2, ill. 4/2.

Utolsó bajnokijukon az FTC-PLER csapata látta vendégül az orosháziakat. Az előző fordulóban megszerezett két pont a Szeged ellen bizakodásra adott okot, hogy Pesten is meglepetés születhessen.

A mérkőzés azonban nem így kezdődött ugyanis a vendéglátók hamar nagy előnyre tettek szert. Az orosházi védelem gyengyén teljesített, amit csak a támadásunk múlt alul, bátortalan lövések, technikai hibák sokasága volt jellemző a csapatra.Így vonulhattunk az öltözőbe már 11 gólos hátrányban.

A második félidőben sem javult a helyzet. Hasonlóan az első félidőhöz ebben a játékrészben se volt nyoma csapatjátéknak csak 1-1 támadás erejéig. Teljesen megérdemelten győzött ilyen arányban is az FTC-PLER gárdája.

Füzesi Ferenc: Borzalmas játék, csapat sehol.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?