Serdülő, ifi: Gyöngyösön kezdtek

Serdülő és ifjúsági csapataink is megkezdték a küzdelmeket a 2020/2021-es I. osztályú pontvadászat őszi szezonjában. A fiúk a Gyöngyös otthonában kezdték a bajnokságot.

HE-DO B.Braun Gyöngyös – Orosházi FKSE-LINAMAR 26-22 (14-13)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Gyöngyös, 47 néző. V.: Réti, Szedmák. Orosháza: Finta, Umenhoffer (kapusok), Badar, Bencsik, Bordás 3, Fábián 4, Furka, Gönczi 1, Kádas 2, Lukács 7, Machan, Nagy K. 3, Sütő 2, Virág. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 3/1.

Pásztor István: – Felkészülésünk jól sikerült. Nagyon várta már az egész csapat a bajnokság kezdését. A csapat gerincéhez érkezett pár új játékos és az U15-ből is öten csatlakoztak. A csapatépítés jól halad. Nagy lendülettel kezdtük a játékot, több hibával, főleg a helyzetkihasználásunk volt pontatlan. Védekezésben a zártabb hatosfal jól működött, jó kapusteljesítménnyel. Nagyobb koncentrálásra lesz szükség az elkövetkező mérkőzéseken.

* * *

HE-DO B.Braun Gyöngyös – Orosházi FKSE-LINAMAR 30-29 (14-15)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Gyöngyös, 92 néző. V.: Réti, Szedmák. Orosháza: Opavszki, Paulik, Varga I. (kapusok), Andrikó 9, Arnóczki 8, Borbély 3, Farkas S. 2, Forrás, Gönczi, Jónás 1, Nadicsán 2, Pavuk, Szabó A. 1, Szabó M. 3. Edző: Kovács Attila.
Kiállítások: 8, ill. 6 perc. Hétméteresek: 7/6, ill. 2/2.

Kovács Attila: – Heroikus küzdelmet folytattak a fiúk a pályán a jóval esélyesebb Gyöngyös ellen, de sajnos a létező legfájóbb módon, időn túli hetessel szenvedtünk vereséget. A meccs folyamán végig vezettünk, ám Pavuk Martin piros lapja után, Bódai Szabolcs távolléte miatt már nem tudtam belső védőt cserélni és fellazult a védekezésünk. Nagyon sajnálom a csapatomat, rászolgáltunk volna a pontra, pontokra. Nem szabad összezuhannunk, mert jó úton vagyunk, ez a mai teljesítmény több csapat ellen győzelmet ért volna.

Az orosházi serdülők legközelebb szeptember 11-én, pénteken 14:00 órától lépnek pályára az Eötvös-csarnokban a Balmazújváros együttese ellen, ifjúsági csapatunk a héten nem játszik mérkőzést.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.