Bármi megtörténhet

A MOL-Pick Szeged elleni hazai rajt (22-39) után Hevesben folytatja az élvonalbeli bajnokságot az Orosházi FKSE-LINAMAR alakulata, amely szombaton 18 órakor a HE-DO B-Braun Gyöngyös vendégeként lép pályára.

– A Szeged ellen az első félidőben láthattuk, hogy javul a formánk. Szünet után több pihenőt kaptak azok a játékosok, akikre nagy szerep hárul a későbbiekben. Gyöngyösre úgy utazunk, hogy a maximumot adjuk ki magunkból, és ha ez így lesz, akkor bármi megtörténhet – nyilatkozta Ratko Djurkovic, az OFKSE vezetőedzője.

 

A gyöngyösiek – soraikban az orosházi nevelésű, válogatott balszélső Varsandán Milánnal – az egyik legdinamikusabban fejlődő csapat az NB I-ben, az előző félbeszakadt szezonban a két nagy, a Veszprém és a Szeged mögött a 3. helyen álltak.

Konkoly Csaba tanítványai idén még nem játszottak bajnokit, ám tétmeccseket igen: az észak-macedón Butel Szkopje elleni Európa Liga első selejtezőjét összesítésben 12 gólos győzelemmel zárták.

– Nagyon vártuk, hogy elkezdődjön a bajnokság is. Szeretnénk hazai pályán győzelemmel debütálni, ezért is készülünk nagyon koncentráltan az ellenfél erősségeire és gyengéire – nyilatkozta a klub honlapján Konkoly Csaba vezetőedző.

A mérkőzést az Altmár Kristóf, Horváth Márton kettős vezeti.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.