Szerdán meccs – Fontos tudnivalók! (FRISSÍTVE!)

Közeleg a várva várt pillanat, szerdán este 19:45-kor az Orosházi FKSE-LINAMAR számára is elkezdődik a 2020/2021-es pontvadászat. Egyesületünk vezetése a nyitott kapus mérkőzés mellett tette le voksát, ám ez számos szigorú szabály betartására is kötelez bennünket.

Az első fordulóban nagy nevű együttessel szemben lépnek pályára Ratko Djurkovic tanítványai, a BL-résztvevő MOL-Pick Szeged lesz ellenfelünk az Eötvös-csarnokban. A mérkőzést az M4 Sport csatorna élőben közvetíti, így fokozott felelősség hárul ránk, hogy megmutassuk: ezekben a rendkívüli időkben is a régi lelkesedéssel, de fegyelmezetten, a szabályok maradéktalan betartásával biztatjuk csapatunkat!

A Magyar Kézilabda Szövetség közelmúltban kiadott egészségügyi protokolljának megfelelően a következő főbb tudnivalókról tájékoztatjuk szurkolóinkat:

  • A mérkőzés kezdete előtt 45 perccel, 19:00 órakor nyitjuk a csarnokot a közönség számára.
  • Aki betegségre utaló tüneteket észlel magán (láz vagy hőemelkedés, fejfájás, rossz közérzet, száraz köhögés, nehézlégzés, légszomj, torokfájás, szaglás/ízérzés elvesztése, hányás, hasmenés), kérjük maradjon otthon és inkább televízión keresztül kövesse a mérkőzést!
  • Beléptetéskor testhőmérséklet mérést végzünk (belépés 37,5 °C-os hőmérséklet felett tilos!), a bejáratnál kézfertőtlenítőt helyezünk el, melynek használata, valamint az orrot és szájat eltakaró maszk viselése (a mérkőzés teljes időtartama alatt) a szurkolók számára a csarnokban kötelező!
  • Lehetőség szerint kérjük a szociális távolságtartás szabályainak betartását.
  • Az öltözőfolyosón és a pályahatároló vonalaktól számított 2 méteren belül csak a játékosok, játékvezetők, hivatalos személyek, a technikai személyzet és a sajtó munkatársai tartózkodhatnak.
  • A mérkőzés hivatalos résztvevői és a nézők között fizikai kontaktus (pl. mérkőzés utáni pacsizás) nem engedélyezett!
  • A tudnivalókról a műsorközlő folyamatosan tájékoztatja a közönséget.

Kérjük a fenti előírások felelősségteljes, fegyelmezett betartását, hogy a folytatásban is minél több hazai mérkőzésen szurkolhassunk személyesen kedvenceinknek!

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

* * *

A szigorú járványügyi szabályok betartása érdekében a szerdai Orosházi FKSE-LINAMAR – MOL-Pick Szeged bajnoki találkozóra csak 200 darab belépőjegyet értékesítünk!
A korlátozás a bérletes és tiszteletjegyes nézőkre nem vonatkozik.
A jegyek árusítása 17:00 órakor kezdődik és a limitált darabszám erejéig tart. A beléptetés 19:00 órakor kezdődik.
Valamennyi szurkoló számára kötelező belépéskor a testhőmérséklet-mérés, a kézfertőtlenítés és a maszkviselés!
Köszönjük megértéseteket!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.