Egri tornán szerepeltek a fiatalok

Az Orosházi FKSE-LINAMAR serdülő és ifjúsági együttese a közelmúltban a hevesi megyeszékhelyen vendégszerepelt meghívásos felkészülési utánpótlás viadalon.

Az orosházi fiatalok a Heves Megyei Kézilabda Szövetség (HMKSZ) kétnapos utánpótlás-tornáján léptek pályára, ahol a zöld-sárgák mellett az SBS-Eger, a HE-DO B. Braun Gyöngyös és az Optimum-Solar Békési FKC csapatai tartottak erőpróbát.

Ifjúsági eredmények:
Eger–Gyöngyös 21–21, Orosháza–Békés 21–23, Eger–Orosháza 24–31, Gyöngyös–Békés 28–30, Eger–Békés 21–29, Gyöngyös–Orosháza 30–23.
A végeredmény:
1. Békés 6 pont,
2. Gyöngyös 3,
3. Orosháza 2,
4. Eger 1.

OFKSE ifjúsági csapat

Kovács Attila edző: – Remekül szolgálta a felkészülést a torna. Jól látszottak az erényeink és hiányosságaink egyaránt. Összességében véve elégedett vagyok, egységes volt a csapat mindhárom mérkőzésen és sok olyan dolgot láttam, amelyeket edzéseken gyakorlunk. Nehéz bajnokság vár ránk, így sokat kell még dolgoznunk.

Serdülő eredmények:
Eger–Gyöngyös 21–18, Orosháza–Békés 18–25, Gyöngyös–Orosháza 24–22, Eger–Békés 20–23, Gyöngyös–Békés 19–32, Eger–Orosháza 26–21.
A végeredmény:
1. Békés 6 pont,
2. Eger 4,
3. Gyöngyös 2,
4. Orosháza 0.

OFKSE serdülő csapat

Pásztor István edző: – A felkészülésünkbe nagyon jól beilleszthető volt ez a torna, mert pont a harmadik hét utáni időszakra esett, ahol a terhelés a csúcsponton van. Azt kértem a fiúktól, hogy mindenki azokat az alapdolgokat játssza, amiket eddig tanult, illetve amiket én a három hét alatt át tudtam venni velük. Egy újraépülő csapatról van szó, ahol a fiatalokat az idősebbekkel kell összegyúrni. Úgy gondolom, hogy nagyon jó úton haladunk, mindenki hozzátette tudását, maximálisan elégedett vagyok a teljesítményekkel.

A legjobb kapusnak járó különdíjat a serdülők mezőnyében az orosházi Finta Balázs nyerte el, gratulálunk!

 

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.