Időnként zavar alakult ki a támadógépezetben

Budakalász Kézilabda Zrt. – Orosházi FKSE-LINAMAR 27-22 (14-10)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, Budakalász, 80 néző. V.: Kovács T., Mándli. Orosháza: Özmusul – Kiss A. 1, Sakic 6, Tóth K. 4, Ushal 2, Lele, Németh L. 3 (1). Cs.: Lászlai, Pásztor M. 1, Kancel, Bella 3, Peskov 2. Vezetőedző: Ratko Djurkovic. A Budakalász legjobb dobói: Koncz 6, Varjú 5.
Kiállítások: 6, ill. 8 perc. Hétméteresek: 4/1, ill. 1/1
.

Álmosan kezdte a bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzését az Orosháza, gyorsan elhúzott az ellenfél, igaz a szünetig sikerült Lelééknek felzárkózni.

Szünet után növelte a tempót a hazai együttes, a 45. percben már kilenc gólosra nőtt a különbség (21-12). A vendégek többször eladták a labdát, amiből a Budakalász gyors és végül eredményes kontrákat tudott vezetni. A találkozó végére valamelyest felzárkózott a viharsarki gárda, de nem maradt esélye az egyenlítésre.

A vendégeknél biztató volt, hogy a török kapus Özmusul rátalált a régi formájára, sok bravúrt bemutatott, három hetest is hárított, ziccereket fogott.

A vendégeknél Sakic próbálkozott a legtöbbször lövéssel, kísérleteinek döntő többsége sikeresnek bizonyult. Németh Lászlót azért lehet kiemelni, mert a védekezésből is igyekezett kivenni a részét.

Ratko Djurkovic: – Az utolsó edzőmérkőzésünkön voltak olyan periódusok, amikor támadásban úgy néztünk ki, mintha egy-két játékos először találkozott volna egymással.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.