Sok gólt lőttünk, de sokat is kaptunk

Budai Farkasok – Orosházi FKSE-LINAMAR 34-37 (14-17)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, Budapest, 35 néző. V.: Asztalos, Szalay. Orosháza: Özmusul – Kiss A. 2, Sakic 6, Ushal 4, Kancel, Tóth K. 4, Németh L. 7 (4). Cs.: Majdán (kapus), Lele 3, Pásztor M., Peskov 5, Bella 5, Lászlai 1. Edző: Ratko Djurkovic. A Budai Farkasok legjobb dobói: Menyhárt 8 (3), Boros 7.
Kiállítások: 10, ill. 12 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 4/4.

A budaörsi NB I/B-s Budai Farkasok otthonában lépett pályára pénteken az NB I-es Orosházi FKSE-LINAMAR együttese. A csapatból továbbra is hiányzott a sérüléssel bajlódó Döme Szabolcs és Molnár Gergő.

Esélyeshez méltóan kezdte az Orosháza a mérkőzést másodosztályú ellenfelével szemben. Különösen Németh László volt elemében, aki 8 perc után már a negyedik góljánál tartott (1-5). A folytatásban felzárkózott a budaörsi gárda és a félidő nagy részében csak egy-két gólos különbség volt a két csapat között.

Bella Csaba szép gólokkal vétette észre magát (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

A második félidőben is tartotta a lépést vendégével a házigazda együttes, bár a játékrész közepén Tóth Károly góljaival és Bella Csaba bombájával már hatgólosra nőtt az orosházi előny (19-25). A hazaiak azonban nem adták fel és sikerült ezt a különbséget háromgólosra csökkenteniük, de az Orosháza győzelme egy percig sem forgott veszélyben.

Ratko Djurkovic: – Arra készítettem fel a csapatot, hogy, úgy játsszanak, mintha bajnoki mérkőzés lenne. Szép játék volt, de túl sok gólt kaptunk, ezért nem vagyok maradéktalanul elégedett.

Az orosháziak a bajnoki rajtig már csak egy mérkőzést játszanak a felkészülési szakaszban, augusztus 25-én, kedden a Budakalász csapatához látogatnak a zöld-sárga mezesek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.