Helytálltak a tartalékosan felálló ifisták

FTC-PLER – Orosházi FKSE 33-27 (15-14)

NB1-es férfi ifjúsági bajnoki kézilabda mérkőzés, Budapest, 50 néző. Vezette: Bognár, György. Orosházi FKSE: Nagy E., KARDOS (kapusok), Kónya 1, ZSIGMOND 2, PÁMER 8, Sándor, ZSIGA 4, BOTÁS 4, Apró, Jancsó 2, Stefán, NAGY A. 3. Az FTC-PLER legjobb góllövői: Nagy B. 9, Fekete 8, Tóth P. 4. Edzők: Tatai Tamás, Nagy Ferenc.
Kiállítások: 10, ill. 10 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 3/3.

Az idei év utolsó bajnoki mérkőzését játszotta az Orosházi FKSE ifjúsági csapata a fővárosban az FTC-PLER vendégeként.

Jól kezdte a mérkőzést a vendég csapat, melyből több meghatározó játékos hiányzott. Az orosházi fiatalok már az első perctől kezdve tudatni akarták a hazaiakkal, hogy a két bajnoki pontért meg kell küzdeniük. Eredményes támadó játék és nagyszerű védekezés jellemezte az orosháziak játékát, aminek ellenszerét nem igazán találta a hazai alakulat. Tíz perccel a félidő vége előtt már három gólos különbséget mutatott az eredményjelző a vendégek számára. A végjáték azonban már a hazaiaknak sikerült jobban, a kissé fáradni látszó orosháziak ellenében (15-14).

A második félidő elején is a fővárosiak akarata érvényesült öt gólos előnyre tettek szert. A hullámvölgybe került orosháziak helyzeteiket eredménytelenül használták ki, és több technikai hibát is elkövettek. A félidő derekán azonban feljavult a vendégek védekezése és Pámer eredményes játékának köszönhetően felzárkóztak két gólra (17. perc 24-22). A végjáték újfent a hazaiaknak sikerült jobban, így az újra elfáradó orosházi fiatalok vereséget szenvedtek.

Nagy Ferenc: Összességében helytálltak a fiúk, mindenkit dicséret illet. Sajnos a végén a szerencse elpártolt tőlünk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?