Gyertek kézilabdázni!

Az utánpótlás célja a fiatalok egészséges, harmonikus testi és szellemi fejlődésének elősegítése, a természetes mozgás népszerűsítése, a gyermek és ifjúsági sport feltételeinek javítása, a versenysport hazai és nemzetközi sikereinek előmozdítása.

A megnyert látványsport pályázat lehetőséget nyújt az utánpótlás képzésére. Nem csak az edzésekre fordít nagy hangsúlyt az egyesület, hanem a versenyeztetésre, a felszerelésekre és a szakmai munkára is.

Minden 6 év feletti fiatalt vár az egyesület, aki szívesen játszana és az egészséges életmód felé szeretne fordulni. Nem beszélve arról, hogy a fizikai terhelések a szellemi képességeket is javítják. Aki sportolásra adja a fejét egészségesebb és fittebb lesz, szervezete jobban ellenáll a betegségeknek, könnyebben tud tanulni.

Azokat a jelentkezőket is szívesen fogadják, akik nem játszani, hanem tanítani szeretnék a kézilabdát, illetve, ha a környezetünkben látunk tehetségeket érdemes felvenni a kapcsolatot az egyesület tagjaival.

Aki szereti a kézilabdát és nem csak nézni szeretné, az Szabó Viktornál jelentkezhet a 06/30-515-1485-ös telefonszámon vagy az ofkseszv@gmail.com e-mail címen.

Január 11-én és 13-án fél 6 kor a román bajnokság első osztályában játszó ellenfelet látjuk vendégül, január 21-én és 22-én pedig felkészítő torna lesz a Városi Sportcsarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?