Várjuk szurkolóinkat!

A járványhelyzet miatt egy ideig kérdéses volt, hogy nyilvánosak lesznek-e az Orosházi FKSE-LINAMAR soron következő edzőmérkőzései. Mostanra szurkolóink számára kedvező döntés született.

Természetesen közönségünk és sportolóink egészsége, biztonsága a legfontosabb számunkra, így alapos tájékozódás és előkészítő munka alapozta meg a mai döntést.

Egyesületünk illetékesei úgy határoztak, hogy az érvényben lévő hatósági előírások és az MKSZ ajánlásainak maximális figyelembevételével biztosítják a lehetőséget, hogy az érdeklődők megtekinthessék az OFKSE soron következő hazai edzőmérkőzéseit. Természetesen folyamatosan nyomon követjük a járványhelyzet alakulását és annak megfelelően hozzuk meg a későbbi intézkedéseket.

A pénteken 17:00 órakor kezdődő, Dabas elleni felkészülési találkozó előtt fél órával, 16:30-tól lehet elfoglalni a lelátót vendégeinknek, természetesen mindenkit kérünk, hogy a lehetőségekhez mérten felelősséggel tartsa be a szociális távolságtartás szabályait és minden egyéb, zárt térben tartandó eseményre vonatkozó előírást. Az öltözőfolyosón csak a csapatokhoz tartozó személyek tartózkodjanak!

A bejáratnál kézfertőtlenítőt helyezünk el, ezzel is növelve a sportrendezvény látogatóinak biztonságát.

Várjuk szurkolóinkat, találkozzunk pénteken délután az Eötvösben!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.