Még vannak hiányzók, de edzésben a csapat

Csütörtök óta tart a felkészülés az Orosházi FKSE-LINAMAR felnőtt csapata számára. Hárman ugyan még hiányoznak a keretből, a többiek viszont nagy lelkesedéssel láttak munkához.

A hétfői tréningről Peskov, Ushal és a török Yunus Özmusul még hiányzott, ők még az utazáshoz szükséges papírjaikat intézik. Peskov és Ushal várhatóan egy hét múlva, Özmusul július végén kapcsolódik be a munkába.

Ratko Djurkovic vezetőedző elégedetten nyugtázta az eső néhány edzést látva, hogy a fiúk kivétel nélkül jó kondícióban érkeztek vissza a több hónapos kényszerpihenő után.

– Számomra nagyon pozitív, hogy mindenki nagyon motiváltan kezdte el a munkát. Nagyon remélem, hogy az egyelőre utazási nehézségek miatt késő fehérorosz beállónk, az orosz jobb lövőnk és török kapusunk is hamarosan megérkezik és a teljes kerettel tudjuk fokozatos terhelés mellett végezni a felkészülést – mondta el röviden a mester.

A próbajátékon itt tartózkodó Újvári László és Aldin Sakic végzi a gyakorlatokat (Fotó: Horváth Bence)

A játékosok várták már, hogy újra együtt játszhassanak. Mint a csapatkapitány, Németh László elmondta, hiányzott már a labda.

– Mióta játszom, még nem volt ilyen hosszú pihenőnk, de jó, hogy már vége. Úgy néz ki teljes a keret, és bár az új légiósokat csak videóról ismerem, úgy gondolom, hogy jó csapatunk lesz. Szinte minden poszton van két bevethető játékosunk. Szerintem erősödtünk tavalyhoz képest – foglalta össze Németh László.

Lele Ákos ezt az idényt is Orosházán kezdi (Fotó: Horváth Bence)

Az orosházi kézilabda barátai örömmel vették, hogy az utolsó pillanatban mégis összejött a megegyezés és a többszörös válogatott Lele Ákos ismét Orosházán kezdte meg a felkészülést. Irányító átlövőnk is pozitívan látja az elkövetkező bajnoki idényt:

– Három játékosunk még hiányzik és mi se nagyon fogtunk még labdát, de azt hiszem jobbak leszünk, mint az előző idényben. Ratko mester azt mondja, hogy jobbak leszünk, én pedig bízok benne – fogalmazta meg tömören Lele Ákos.

A csapat tehát készül, mi szurkolók pedig várjuk a mérkőzéseket, melyek közül az első, a július 24-i Dabas elleni találkozó lesz.

Csányi József

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.