Boszniából igazolt balátlövőt az OFKSE

A napokban vált véglegessé, hogy egyesületünk szakvezetése sajnos minden szándéka ellenére nem tudott megállapodni balátlövőnkkel, Lele Ákossal a folytatást illetően, így pótlására Boszniából érkezik egy tehetséges fiatal játékos.

Az 1998-as születésű Aldin Sakic a boszniai Tuzlában született, 8 éves korában kezdett el kézilabdázni. A kezdetektől nevelőegyesületében, az RK Konjuh Zivinice kötelékében játszik, 2014-ben, alig 16 évesen került fel a klub felnőtt csapatába. A 195 centiméter magas, 90 kilogrammos játékos 2018-ban a nemzetközi porondon is megmérethette magát, a Challenge-kupában a harmadik körig jutott együttesével.

Sakic (4) személyében gólerős fiatal játékos érkezik Orosházára (Fotó: SportSport.ba)

A balátlövő poszton játszó, ám irányító szerepkörben is bevethető Sakic a szakemberek szerint korosztályának egyik legígéretesebb bosnyák tehetsége, többszörös utánpótlás gólkirály, de a felnőttek között is folytatta az eredményes játékot, az elmúlt szezonokban rendre 5 gól feletti mérkőzésenkénti átlagot produkált, amit reményeink szerint Magyarországon is folytatni fog majd.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.