Frey, Pál, Benmiloud – erősített az OFKSE

Az új játékosok már NB I-es férfi kézilabdacsapatunkkal edzenek, nyárig kötött szerződést velük az orosházi klub.

Három új játékos érkezett az Orosházi FKSE NB I-es férfi kézilabdacsapatához, akiket szerda délután mutattak be hivatalosan a Sziget Caffe-ban.

Arról már olvashattatok nálunk, hogy a klub vezetése megegyezett Frey Tamással, aki másodikától már a csapattal készül a bajnokságra. A 33 éves irányító-átlövő a jelenleg kilencedik helyen álló Pécs csapatától érkezett, korábban játszott Komlón, a PLER-nél és a Csurgó együttesében is. Az ifi és junor Eb-bronzérmes, tizennyolcszoros felnőtt válogatott kézilabdázóval nyárig kötött szerződést az OFKSE. Első tapasztalatairól azt mondta, barátságos városnak látja Orosházát, Füzesi Ferenc már volt edzője Pécsett, Ambrus Józsefet pedig Debrecenből ismeri.

Pál Gergely is az orosházi férfi kézilabdacsapatot erősíti ezentúl. A 27 éves, 103 kilós, 195 centi magas átlövő nyolcéves korában kezdte a kézilabdát Nyíregyházán, majd játszott többek közt a PLER-nél, Csömörön, Balatonfüreden, Orosházára pedig Gyöngyösről érkezett. Szerződése ugyancsak nyárig szól.

Frey Tamás, Pál Gergely és Benmiloud Yassine már edzésbe is állt (Fotó: Melega Krisztián)

Benmiloud Yassine a Balatonfüred csapatától igazolt át. 21 éves, 201 centi magas, 106 kilós beálló. Kiskunhalason kezdett kézilabdázni nyolcévesen, a Dunaferr után a Balatonfüred gárdáját erősítette. A mostani megállapodás értelmében nyárig biztosan marad csapatunknál. Azt mondta, szeretne minél többet játszani és fejlődni.

A játékra lehetősége neki és a többieknek is bőven lesz a következő hetekben. Január 2-án indult az idei felkészülés NB I-es férfi kézilabdacsapatunknál. Füzesi Ferenc vezetőedző az OrosCafénak elmondta, hogy igyekeznek minden napot kihasználni, a felkészülési program is összeállt már. Sok előkészületi mérkőzésük lesz, ami a tréner szerint nagyban segíti majd, hogy összeálljon a csapat szerkezete. Füzesi Ferenc kiemelte, bízik abban, hogy az igazolások sokat lendítenek az eredményességen.

A bajnokság február 2-án folytatódik idegenben a Pécs ellen.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?