Djurkovic: a legjobb játékra törekszünk

Az Orosházi FKSE-LINAMAR együttese pénteken este 19:00 órától lép pályára az FTC-HungaroControl csapata ellen az élvonalbeli bajnokság 18. fordulójában.

Kéthetes szünet után pénteken 19:00 órától folytatja az NB I-es küzdelmeket az Orosházi FKSE-LINAMAR alakulata, mégpedig hazai környezetben, a mezőny egyik legfiatalabb csapata, az FTC-HungaroControl ellen. A 11. helyen álló zöld-sárgák a legutóbbi Eger elleni sikerükkel valamennyire leszakították egyik riválisukat, a Budakalászt a kiesés elleni harcban, és ha nem is teljesen megnyugodva, de lélektanilag könnyebb helyzetben várhatják azt az összecsapást, melynek a fővárosi gárda a favoritja.

A zöld-fehérek közül három játékos, az Európa-bajnokságot is megjárt balátlövő, Nagy Bence, a balszélső Kovacsics Péter és a beálló Debreczeni Dávid is részt vett a hét elején, Budaörsön megtartott válogatott összetartáson. Jó képességű játékosokban nincs hiány az FTC-nél, amelyben Schuch Timuzsin révén egy több világversenyt is megjárt kézilabdázó is megtalálható.

– A mérkőzésen a vendégcsapat a favorit, legfőképpen azért gondolom ezt, mert sajnos több sérült játékosomra ezen a mérkőzésen sem számíthatok. Ettől függetlenül mindent bele fogunk adni, a lehető legjobb játékra törekszünk és meglátjuk, hogy ez mire lesz elég – nyilatkozta a mérkőzés előtt Ratko Djurkovic, az Orosháza vezetőedzője.

A találkozót az Altmár Kristóf, Horváth Márton kettős vezeti.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.