Serdülő, ifi: Kecskeméten sem sikerült

Továbbra sem sikerül átlépnie a saját árnyékát serdülő és ifjúsági csapatunknak az I. osztályú bajnokság tavaszi szezonjában. Ezúttal Kecskemétről tértek haza pont nélkül a fiúk.

KTE-Piroska szörp – Orosházi FKSE-LINAMAR 19-17 (13-7)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Kecskemét, 50 néző. V.: Kiss Z., Mazzag. Orosháza: Finta 1, Paulik, Umenhoffer (kapusok), Nagy Kristóf 1, Gorzsás 2, Bencsik 1, Fábián, Furka, Nagy Konrád, Lukács 4, Szabó M. 2, Gönczi 2, Borbély 3, Farkas S., Jónás B. 1. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 0, ill. 10 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 2/1.

Héjja Ádám: – A mérkőzés elején több labdát eladtunk, védelemben könnyű gólokat kaptunk, így kialakult egy nagyobb különbség, amit nem tudtunk csökkenteni a további hibáinknak köszönhetően. A második játékrészt négy góllal nyertük, de mikor feljöttünk egy gólra, támadásban eladtuk a labdát, hátul meg potyagólokat kaptunk. Ennyi hibával, fegyelmezetlenül, kapus- és átlövőteljesítmény nélkül nem fogunk tudni nyerni senki ellen. Emellett több játékos nagyképűen ment fel a pályára abban a hitben, hogy simán nyerni fogunk. A hozzáállás és mérkőzésre való fejbeni felkészülés a legfőbb dolog, amiben változniuk kell a fiúknak a jövőben.

* * *

KTE-Piroska szörp – Orosházi FKSE-LINAMAR 35-24 (15-10)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Kecskemét, 70 néző. V.: Kiss Z., Mazzag. Orosháza: Opavszki, Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Molnár G. 4, Kiss A. 3, Szabó A. 1, Bódai, Forrás, Andrikó 7, Arnóczki 3, Pavuk 2, Szabó D. 1, Szabó M. 3, Nagy Kristóf. Edző: Kovács Attila.
Kiállítások: 0, ill. 0 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 2/1.

Kovács Attila: – A dobogóért küzdő kecskeméti csapat igazolta a papírformát. Ennek ellenére 50 percig szépen helytálltunk, voltak jó teljesítmények a csapatomban. A végén kapkodásba csapott át a játékunk, amit az ellenfél gyors gólokkal büntetett, így alakult ki a végeredmény.

Az orosházi fiatalok március 5-én, csütörtökön délután a Ferencváros csapatait fogadják a Táncsics gimnázium csarnokában, 15:00 órától a serdülők, 16:45-től órától az ifjúságiak lépnek pályára.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.