Serdülő, ifi: buta hibák, fájó vereségek

Két nyerhető mérkőzést puskázott el I. osztályú serdülő és ifjúsági csapatunk az SBS-Eger elleni, hazai pályán megrendezett fordulóban, az elkövetett hibák megbosszulták magukat.

Orosházi FKSE-LINAMAR – SBS-Eger 18-19 (8-8)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 40 néző. V.: Kiu T., Szegedi. Orosháza: Finta, Paulik, Umenhoffer (kapusok), Nagy Kristóf 1, Gorzsás, Bencsik 1, Fábián, Furka, Nagy Konrád 2, Badar, Bordás 2, Lukács, Gönczi 3, Szabó M. 4, Borbély 5, Farkas S. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 8, ill. 10 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 0/0.

Héjja Ádám: – A mérkőzésen 47 percig kiválóan, magas szinten védekeztünk és jó volt a kapusteljesítményünk is. Az utolsó 3 percre négygólos előnyt tudtunk kiépíteni, de sajnos ez sem volt elég. Ebben az időszakban volt négy támadásban és két védekezésben elkövetett súlyos hibánk. Meg is bosszulták ezek magukat, így a nyugodt hajrá helyett csináltak a fiúk maguknak egy flúgos futamot. Remélem ez egy jó tanulópénz volt számukra, és a jövőben, ha előfordulna ilyen, akkor észnél lesznek.

* * *

Orosházi FKSE-LINAMAR – SBS-Eger 20-21 (8-12)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Kiu T., Szegedi. Orosháza: Opavszki, Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Szabó A., Bódai, Forrás 2, Andrikó 5, Arnóczki 1, Pavuk, Szabó D. 2, Szabó M. 1, Gönczi, Borbély 2, Farkas S. 1, Molnár G., Kiss Axel 6. Edző: Kovács Attila.
Kiállítások: 6, ill. 12 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 5/4.

Kovács Attila: – Nem tudtuk kihasználni, hogy jó volt a kapusaink teljesítménye és a védelmünk is összeállt. A szerzett labdákkal bosszantó, gyermeteg hibákat vétettünk és az egrieknek ajándékoztuk a két pontot, amivel nagyon nehéz helyzetbe sodortuk magunkat.

Az orosházi fiatalok legközelebb február 26-án, szerdán délután Kecskeméten, a KTE-Piroska szörp otthonában lépnek pályára.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.