U15: veretlenül a rájátszásban

Az Orosházi FKSE U15-ös csapata az I. osztályú bajnokság rájátszásában továbbra is hibátlanul szerepel, Pásztor István edző tanítványai ezúttal Nyíregyházáról hozták el a négy pontot.

U15 I. osztály alsóházi rájátszás
Orosházi FKSE-LINAMAR – Balatonfüredi KSE 27-18 (12-7)
Várpalotai BSK – Orosházi FKSE-LINAMAR 20-21 (10-9)
(a Balatonfüred elleni találkozót végül 10-0-val írták az Orosháza javára)

A csapat tagjai: Miklósi, Tóth N. (kapusok), Bagi (1 gól), Fehér, Gál, Janowszky S. (2), Kádas (5), Kiss-Horváth (4), Lukács (12), Nánási (6), Sütő (9), Szabó M. (3), Virág (5), Zolnai (1). Edző: Pásztor István.

Pásztor István: – Egy nagyon jól sikerült alapozási időszakon vagyunk túl, több edzőmérkőzéssel készültünk a tavaszi rájátszásra. A Balatonfüred ellen 80 százalékos teljesítménnyel egy nagy különbségű győzelmet tudott elérni a csapat. Minden poszton elégedett vagyok a fiúk játékával mind támadásban, mind védekezésben. A kapuban is az év legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtották a srácok. A második mérkőzést a Várpalota ellen elég rosszul, sok technikai hibával kezdtük, kicsit beleültünk az előző magabiztos győzelembe. Sajnos saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, de a kapusaink ismét sokat segítettek abban, hogy egy góllal meg tudjuk nyerni a mérkőzést.

A rájátszás következő fordulóját március 8-án, vasárnap Orosházán játsszák a fiúk, aki teheti, látogasson el az Eötvös csarnokba és szurkoljon a fiúknak!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.