Kilencedszer báloztak az orosházi kézilabdázók

Immáron kilencedik alkalommal gyülekeztek jótékonysági kézilabda bálra a szórakozni vágyó sportolók és szimpatizánsok szombaton este az orosházi Eötvös téri sportcsarnokba.

A csarnok küzdőtere asztalokkal berendezve, finomabbnál-finomabb ételekkel várta a vendégeket. Ezúttal is megtelt a sportcsarnok, az eseményre minden jegy elkelt.

A jótékonysági bált Vajer Tamás, az Orosházi FKSE elnöke és Dancsó Attila, az Orosházi NKC első embere nyitotta meg. Ahogy eddig is, az est bevételét az egyesületek javára használják fel, egészen pontosan utánpótlás eszközfejlesztésre fordítják majd.

A Békés Megyei Közgyűlés különdíjasai (Fotók: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

A köszöntők után a megszokott forgatókönyv szerint díjátadásokra került sor. A Békés Megyei Közgyűlés különdíját Vajer Tamás adta át Bíró Petrának, az ONKC kézilabdázójának, valamint Molnár Gergőnek, az OFKSE felnőtt csapata tagjának.

Gabnai Alexandra

Ezt hagyományosan az Orosházi Kézilabdabarátok Körének díjátadója követte. Két ifjú tehetség erőfeszítéseit jutalmazták, az Orosházi NKC-ból Gabnai Alexandra, míg az Orosházi FKSE-ből Borbély Levente vehette át az elismerést.

Borbély Levente

Mint minden alkalommal, ezúttal is átadták az Orosházi Kézilabdabarátok Körének életműdíját, amit az a Vidovenyecz Tibor kapott, aki egykor játékosként, később számtalan tisztségben vezetőként dolgozott sokat az orosházi kézilabdáért. A 70. életévét tavaly novemberben betöltő szakember természetesen ma is ott ül minden mérkőzésen.

Az életműdíjas Vidovenyecz Tibor

A jó hangulatról idén a vajdasági Minor zenekar gondoskodott.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.