U11: jól sikerült az ősz

11 éves csapatunk remek őszi idényt tudhat maga mögött, s bár ebben a korosztályban az eredményesség még nem elsődleges szempont, ezen a téren sincs szégyenkezni valójuk a fiúknak, 8 győzelem és 2 vereség áll a gárda neve mellett a tabellán. A csapat edzőjét, Branyiczki Györgyöt kértük fel egy rövid értékelésre.

Gyermekbajnokság U11 “D” csoport
Orosházi FKSE-LINAMAR – Ferroép-Szer Deszk 19-7 (9-5)
Orosházi FKSE-LINAMAR – Kiskunhalas UKSC 11-2 (5-0)
Orosházi FKSE-LINAMAR – FKSE-Algyő 15-8 (6-6)
Köröstarcsai KSK – Orosházi FKSE-LINAMAR 6-26 (2-15)
Tisza Volán SC I. – Orosházi FKSE-LINAMAR 17-18 (7-9)
Tisza Volán SC II. – Orosházi FKSE-LINAMAR 6-19 (4-9)
Békéscsabai DKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 11-10 (5-5)
Orosházi FKSE-LINAMAR – Felföldi István SE 21-6 (10-3)
Pick Szeged – Orosházi FKSE-LINAMAR 21-16 (10-8)
Orosházi FKSE-LINAMAR – Optimum Solar-Békési FKC 12-9 (7-4)

A csapat tagjai: Gabnai, Szabó-Kiss (kapusok), Barta, Bubla, Csányi, Gyúrósi, Hegedűs, Kis M., Kiss-Horváth, Pásztor Zs., Szabó M., Szakács, Török, Vida-Szűcs. Edző: Branyiczki György.

Branyiczki György

Branyiczki György: – A tavalyi szezonhoz képest az a változás, hogy több játéklehetőség nyílt a bajnokság által a gyerekeknek, sokkal több kihívást és fejlődési lehetőséget nyújt nekik és nekem is.
Az őszi szezonunk kijelenthetem, hogy jól sikerült. Mérkőzéseinket többségben sikerrel vettük, aminek nagyon örülök. A gyerekek nyitottak a fejlődésre, úgy veszem észre, hogy egyre jobban meg tudom szerettetni velük a kézilabdát mint sportágat.
A tavalyi heti 3 edzés helyett augusztustól már heti 4-gyel készültünk, aminek meg van az előnye és a hátránya is. Talán a hétvégéhez közeledve már jobban kiütközik a fáradtság az arcokra, illetve előjön az egészséges eleven viselkedés is, de többségében próbálnak koncentráltak maradni a fiúk.
Örülök, hogy ezzel a társasággal dolgozhattam, illetve dolgozhatok a 2019/2020-as szezonban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.