Hasznos gyakorlás volt

Edzőmeccsekkel igyekszik áthidalni a férfi Európa-bajnokság miatti másfél hónapos bajnoki szünetet az Orosházi FKSE-LINAMAR kézilabdacsapata. A tervezett négy találkozó első állomásaként pénteken délután az NB I/B-s pontvadászat keleti éllovasának otthonában léptek pályára a zöld-sárgák.

Ceglédi KKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 34-31 (20-16)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés. Cegléd, 150 néző. Vezette: Bócz, Wiedemann. Orosháza: Herjeczki – Pásztor 5 (1), Slavuljica 3, Mrsulja 6, Döme 2, Kasumovic 6, Németh L. 3 (2). Csere: Busa (kapus), Zubai 1, Molnár G. 2 (1), Bella 1, Ambrus 2. Vezetőedző: Ratko Djurkovic. A Cegléd legjobb góldobói: Gyene 6, Lászlai 5.
Kiállítások: 6, ill. 4 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 5/4.

A mérkőzés első 10 percében fej fej mellett haladtak a csapatok, azután a támadásban pontosabb házigazdák három gólos előnyt szereztek (11. p.: 9–6). Az Orosházának innen még sikerült egálra visszazárkóznia, de a támadójátékukba továbbra is sok pontatlanság csúszott, így a szünetre ismét megnyugtató lett a hazaiak előnye.

A második félidő elején tovább növelte előnyét a lelkes Cegléd (35. p.: 24–19), ez a különbség hosszú időn keresztül állandósult. Az 52. percre minimálisra csökkent a különbség a csapatok között (29–28), fordítani azonban nem sikerült, a végjátékban ismét a helyiek játéka dominált, akik megérdemelten nyertek a kissé fáradtan mozgó viharsarkiak ellen.

Ratko Djurkovic: – Gyakorlásként tekintettük a találkozóra, látni szerettem volna, hogy a szünet után miként teljesít a csapat. A felkészülés első hét napja után mindenki fáradt volt, ezért nem is neheztelek a fiúkra a vereségért.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.