Jönnek az edzőmeccsek

Ratko Djurkovic, az Orosházi FKSE-LINAMAR vezetőedzője négy felkészülési találkozót is beillesztett csapata januári programjába. Háromszor idegenben, míg egy alkalommal hazai pályán lépnek pályára a zöld-sárgák.

A február 2-ai, Gyöngyös elleni bajnoki rajt előtt januárban három NB I/B-s együttessel és a MOL-Pick Szeged gárdájával is megmérkőznek az orosházi fiúk. A viharsarki együttesből a válogatottjaikkal világ- és Európa-bajnoki kvalifikációs mérkőzéseket vívó szlovákiai Kancel Ottó és a grúz Teimuraz Orjonikidze egyelőre nem áll csapata rendelkezésére, a többiek már január 3. óta keményen készülnek a közelgő megmérettetésekre.

Elsőként január 10-én, pénteken 15:30-tól Cegléden lépnek pályára Németh Lászlóék a listavezető helyi NB I/B-s együttes ellen, egy héttel később, január 17-én 18:45 órai kezdettel pedig a szintén másodosztályban szereplő FKSE-Algyő otthonában játszik majd Ratko Djurkovic legénysége.

Január 22-én, szerdán 19:00 órakor hazai pályán is bemutatkozik az orosházi gárda, az ugyancsak élvonalba vágyó, az NB I/B-s tabella második helyét elfoglaló Kecskeméti TE csapata vendégeskedik majd az Eötvös-csarnokban.

A felkészülési mérkőzések sorát január 24-én Makón zárja az OFKSE együttese, ahol igazi kézilabda-ünnepre készülnek a helyi szervezők. Az Erdei János sportcsarnokban 16:00 órától az NB II-es Makói KC a szintén harmadosztályban szereplő Bajai KSE csapatával mérkőzik meg, majd 18:00 órától következik az est fénypontja, a MOL-Pick Szeged – Orosházi FKSE-LINAMAR összecsapás.

A makói találkozók megtekintése ingyenes, de a mérkőzések ideje alatt jótékonysági gyűjtést tartanak a földeáki Pál Anitának, a rehabilitációjához szükséges mozgatógépek megvásárlására, minden kilátogató szurkolót arra kérnek, hogy belépő díj gyanánt belátása szerinti összeggel támogassa a gyűjtést.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.