Serdülő, ifi: hazai pályán javíthatnak

A serdülő és ifjúsági I. osztályú bajnokság 12. fordulójában az orosházi fiatalok Balmazújvárosban vendégszerepeltek. Sajnos mindkét együttesünk pont nélkül tért haza.

Balmazújvárosi KK – Orosházi FKSE-LINAMAR 27-20 (14-10)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Balmazújváros, 60 néző. V.: Tóth G., Tóth I. Orosháza: Finta, Paulik, Umenhoffer (kapusok), Lukács 3, Bencsik 5, Farkas S. 1, Fábián, Badar, Nadicsán 7, Jónás B., Borbély, Gorzsás, Szabó M. 1, Nagy Konrád, Nagy Kristóf 2, Gönczi 1. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 4, ill. 10 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 1/1.

Héjja Ádám: – A fiúknál hiányzott a koncentráció, a csapategység és az akarat. Ez megengedhetetlen, így nem lehet kézilabdázni. Az utolsó fordulóban vissza kell találniuk a helyes útra, mert a legnagyobb erő a csapategységben van.

* * *

Balmazújvárosi KK – Orosházi FKSE-LINAMAR 36-25 (15-13)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Balmazújváros, 50 néző. V.: Tóth G., Tóth I. Orosháza: Opavszki 1, Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Bódai, Arnóczki 5, Forrás 1, Szabó D. 2, Andrikó 5, Szabó A., Nagy Konrád 2, Nagy Kristóf 1, Szabó M. 3, Gönczi 5. Edző: Kovács Attila.
Kiállítások: 10, ill. 12 perc. Hétméteresek: 5/4, ill. 1/0.

Kovács Attila: – Sajnos hetek óta tartalékosan állunk ki a meccsekre egészségügyi, tanulmányi és egyéb problémák miatt. Ennek ellenére lett volna esélyünk megszorongatni a Balmazújvárost, de már nem először fordul elő, hogy a játékosaim idő előtt feladják a küzdelmet, amikor az ellenfél nagyobb előnyre tesz szert. Ez nagy hiba, mivel a kézilabdázás egy fordulatos játék és bármi megtörténhet, ezt már többször láthattuk. Ezt a hozzáállást sürgősen meg kell változtatnunk.

Az orosházi fiatalok december 12-én, csütörtökön hazai pályán zárják a 2019-es esztendőt, a serdülők 15:00 órától a Budapesti Elektromos, az ifjúságiak 16:45-től az Ózd csapatát fogadják.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.