Serdülő, ifi: egy pont termett

Az orosházi serdülők hétvégén a Pick Szeged otthonában szereztek pontot, az ifjúsági együttes pedig a fővárosban, a Budapesti Honvéd vendégeként lépett pályára.

Pick Szeged II. – Orosházi FKSE-LINAMAR 27-27 (15-14)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Szeged, 100 néző. V.: Nagy L., Szekeres. Orosháza: Finta, Paulik, Umenhoffer (kapusok), Lukács 5, Bencsik 6, Farkas S., Gorzsás 1, Fábián, Badar, Nadicsán 3, Jónás B. 6, Szabó M. 3, Hegedűs 3. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 2, ill. 6 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 2/2.

Héjja Ádám: – A mérkőzésen ismét megmutatták a fiúk a küzdeni tudásukat és az akaratukat, de ez most csak egy döntetlenre volt elég. Annak örülök, hogy volt több kimagasló teljesítmény olyan emberektől, akiktől az ehhez hasonló színvonal eddig elmaradt. Hiányzott a koncentráció több játékhelyzetben és emiatt sok hibát követtünk el a támadásainkban. Dolgozunk tovább, mert már szerdán jön a következő bajnoki mérkőzésünk.

* * *

Budapesti Honvéd SE – Orosházi FKSE-LINAMAR 28-24 (12-14)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Budapest, 70 néző. V.: Acsai, Babity. Orosháza: Opavszki, Varga I. (kapusok), Kiss Axel 3, Molnár G. 2, Bódai 1, Arnóczki 4, Forrás, Szabó D. 5, Andrikó 9, Szabó A., Nagy Konrád, Nagy Kristóf, Gönczi. Edző: Kovács Attila.
Kiállítások: 0, ill. 6 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 3/3.

Kovács Attila: – Sokáig a mi szánk íze szerint alakult a mérkőzés és 40 percig vezettünk, de sajnos a kritikus pillanatokban nem tudtunk csapatként küzdeni, így egy nyerhető meccset vesztettünk el.

Az orosházi fiatalok az I. osztályú bajnokság 12. fordulójában december 4-én, szerdán a Balmazújváros otthonába látogatnak, az ifjúságiak 15:00 órától, a serdülők 17:00 órától lépnek pályára.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.