Serdülő, ifi: újabb kettős siker!

Az orosházi serdülő és ifjúsági fiúk az elmúlt csütörtökön a Békéscsabai DKSE csapatai ellen léptek pályára. Mindkét együttesünk magabiztosan hozta a találkozót.

Békéscsabai DKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 25-27 (11-14)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Békéscsaba, 100 néző. V.: Juhász, Szilágyi. Orosháza: Finta, Paulik, Umenhoffer (kapusok), Gorzsás, Nadicsán, Bencsik 1, Furka, Bordás 3, Nagy Kristóf 1, Jónás B. 2, Nagy Konrád 3, Hegedűs 2, Gönczi 3, Borbély 6, Farkas S. 4, Lukács 2. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 8, ill. 14 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 3/2.

Héjja Ádám: – Nagy gratuláció a fiúknak! Az egész mérkőzést végig uraltuk és küzdésből sem volt hiány. Most is voltak hullámvölgyek, de mindig sikerült valakinek tovább lendíteni a csapatot. Az ilyen győzelmekért érdemes edzeni és küzdeni!

Serdülő csapatunk győzelme megalapozta a nap hangulatát (Fotó: Rónyai Szilvia)

Békéscsabai DKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 26-28 (12-15)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Békéscsaba, 100 néző. V.: Juhász, Szilágyi. Orosháza: Opavszki, Varga I. (kapusok), Bódai, Forrás 2, Szabó D. 2, Arnóczki 2, Pavuk 9, Szabó A., Kiss Axel 4, Molnár G. 8, Bordás 1, Nagy Kristóf, Gorzsás, Nagy Konrád. Edző: Kovács Attila.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 2/2.

Kovács Attila: – A serdülő csapatunk megalapozta a hangulatot a mérkőzéshez. Nagyszerű kapusteljesítményünknek és kemény védekezésünknek köszönhetjük győzelmünket, mivel így belefértek azok a hibák, amiket támadásban elkövettünk. Szeretném, ha nem lenne ilyen szélsőséges a teljesítményünk, hanem hétről hétre tudnánk egy stabil szintet hozni! Gratulálok a csapatomnak!

Az I. osztályú bajnokság 10. fordulójában november 21-én, csütörtökön 15:00 órától az orosházi serdülők az Agrinox Market – Mezőkövesdi KC csapatát fogadják majd, az ifik találkozója pedig 16:45-kor kezdődik a Ceglédi KKSE ellen a Táncsics-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.