Serdülő siker Debrecenben

Az orosházi fiúk Debrecenben játszották az I. osztályú bajnokság 7. fordulóját. Ezúttal az ifik nem tudták megismételni a Szeged elleni bravúros teljesítményüket, ám a serdülők győztesen hagyták el a játékteret.

DEAC NK KFT – Orosházi FKSE-LINAMAR 19-30 (10-15)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Debrecen, 82 néző. V.: Benyusz, Gadnai. Orosháza: Finta, Paulik, Umenhoffer (kapusok), Nagy Konrád 2, Borbély 4, Gorzsás, Lukács, Nadicsán 4, Farkas S. 1, Bencsik 1, Gönczi 4, Bordás 7, Szabó M. 6, Furka, Nagy Kristóf 1, Fábián. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 4, ill. 4 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 6/3.

Héjja Ádám: – Sikerült bebizonyítani, hogy a Szeged elleni mérkőzés csak egy kisiklás volt. Ismét megmutatták a fiúk, hogy csapatként milyen erősek. Voltak kimagasló teljesítmények, emellett végig koncentráltan játszottunk. Így kell csinálni továbbra is.

* * *

DEAC NK KFT – Orosházi FKSE-LINAMAR 32-26 (16-15)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Debrecen, 100 néző. V.: Benyusz, Gadnai. Orosháza: Opavszki, Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Molnár G. 6, Kiss Axel 7, Forrás, Szabó D. 2, Arnóczki 3, Andrikó 4, Pavuk 2, Szabó M. 2, Gönczi, Borbély, Nagy Konrád. Edző: Kovács Attila.
Kiállítások: 4, ill. 2 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 2/2.

Kovács Attila: – Sajnos nem sikerült megismételi a Szeged elleni remek játékot. Egy kellemetlen stílusban játszó debreceni csapattal találkoztunk. A 45. percig így is többször vezettünk, majd akkor kétszer is emberelőnybe kerültünk és nem tudtunk gólt lőni. Ez volt a meccs fordulópontja, mert kiegészült az ellenfél és magához ragadta a vezetést, majd megérdemelten győztek le minket, viszont a különbség nem reális, elrontottuk az utolsó két percet.

Az orosházi fiatalok kéthetes bajnoki szünetet követően október 31-én, csütörtökön délután lépnek pályára, mindkét együttesünk a Optimum Solar-Békési FKC korosztályos csapatát látja vendégül a Táncsics-csarnokban, a serdülő mérkőzés 15:00 órakor, az ifjúsági találkozó 16:45 órakor kezdődik.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.