Bravúros ifjúsági siker

A serdülő fiúk ezúttal vereséget szenvedtek hazai pályán, ám az ifjúsági együttes kiváló teljesítménnyel meglepetésre legyőzte a Pick Szeged dobogóra pályázó csapatát.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Pick Szeged I. 23-39 (10-15)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 80 néző. V.: Major, Szűcs. Orosháza: Finta, Paulik, Umenhoffer (kapusok), Nadicsán 3, Farkas S., Nagy Konrád 2, Bencsik 2, Szabó M. 2, Gönczi 3, Bordás 1, Lukács 1, Furka 1, Gorzsás 3, Nagy Kristóf 2, Borbély 3, Badar. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 4, ill. 2 perc. Hétméteresek: 2/0, ill. 3/2.

Héjja Ádám: – A mérkőzés elejét jól kezdtük, utána 15 percig szépen fej fej mellett haladt a két csapat, de sajnos látszódott rajtunk, hogy valami hiányzik. Nem volt meg az az akarat, az a küzdés, amit az eddigi mérkőzéseken láthattunk. Emellett sokat hibáztunk és így alakult ki ez a nagy különbség.

Az ifjúsági csapat örömtánca

Orosházi FKSE-LINAMAR – Pick Szeged 33-31 (16-14)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Major, Szűcs. Orosháza: Opavszki, Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Molnár G. 6, Kiss Axel 6, Bódai 1, Forrás, Szabó D. 5, Arnóczki 6, Andrikó 6, Szabó A., Borbély, Gorzsás, Szabó M. 3, Nagy Konrád, Hegedűs. Edző: Kovács Attila.
Kiállítások: 8, ill. 4 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 6/3.

Kovács Attila: – Hatalmas bravúrt hajtottak végre a fiúk! Jobban akarták a győzelmet az ellenfelünknél, ezért sikerült legyőzni az ország egyik legerősebb ifjúsági csapatát. Le a kalappal előttük, gratulálok a játékosaimnak a nagyszerű teljesítményhez! Szerénynek kell most maradni és akkor szép sikereket érhetünk még el a bajnokságban, de csak akkor, ha ilyen szellemben kézilabdázunk.

Az orosházi fiatalok legközelebbi mérkőzésükre október 17-én, csütörtökön Debrecenbe, a DEAC otthonába látogatnak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.