Serdülő, ifi: egy sima, egy fordított

Az orosházi serdülő fiúk a Kecskemét ellen megszerezték második győzelmüket is, az ifjúsági együttes azonban ezúttal nem volt egy súlycsoportban ellenfelével.

Orosházi FKSE-LINAMAR – KTE-Piroska szörp 29-26 (17-13)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 70 néző. V.: Juhász, Szilágyi. Orosháza: Finta, Paulik, Umenhoffer (kapusok), Bencsik 1, Gönczi 3, Nagy Konrád, Szabó M. 5, Farkas S. 3, Lukács 1, Furka 3, Gorzsás 1, Nadicsán 3, Nagy Kristóf, Bordás 5, Borbély 4, Badar. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 6, ill. 8 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 7/6.

Héjja Ádám: – Az első 23 percben a fiúk kiválóan teljesítettek, majd amikor teljesen eldönthettük volna a mérkőzést, belazultak, abban a hiszemben, hogy úgy is megnyerjük. Emiatt szétesett a védelmünk, így a kapusoknak se tudtak segíteni, támadásban pedig jöttek a hibák a dekoncentráltság miatt. Mindezek ellenére végig volt tartása a csapatnak, a végjátékra újra felébredtek és sikerült megnyernünk a mérkőzést, amihez nagy gratuláció jár nekik.

* * *

Orosházi FKSE-LINAMAR – KTE-Piroska szörp 23-35 (12-15)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Juhász, Szilágyi. Orosháza: Opavszki, Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Kiss Axel 3, Molnár G. 5, Pavuk 1, Forrás 2, Szabó D. 3, Andrikó 4, Arnóczki 1, Bódai, Szabó M. 1, Gönczi 1, Bordás 2, Borbély. Edző: Kovács Attila.
Kiállítások: 8, ill. 10 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 2/1.

Kovács Attila: – Sajnos csak az első félidőben tudtunk egyenrangú ellenfelei lenni a nagyon erős kecskeméti csapatnak. A második játékrészben szellőssé vált a védekezésünk, támadásban pedig sokszor nem a megfelelő helyen kerestük a lövőhelyzetet. Nem sikerült ezúttal méltósággal veszíteni, mert szétestünk a végére, ezért bosszús vagyok.

Az orosházi fiatalok legközelebb október 5-én, szombaton a Ferencváros és az OFKSE felnőtt csapatainak összecsapása előtt lépnek pályára a budapesti Elek Gyula Arénában, a serdülő mérkőzés 14:00 órakor, az ifjúsági találkozó 15:45 órakor kezdődik.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.