Eredmények a gyermekbajnokságból

U14-es csapatunk Mórahalmon kezdte meg, majd Kiskunfélegyházán folytatta a gyermekbajnokságot a területi bajnokság “D” csoportjában, míg az I. osztályban szereplő U15-ös együttesünk Kecskeméten lépett pályára.

U14 területi bajnokság “D” csoport
Orosházi FKSE-LINAMAR – Kiskunhalas UKSC 11-21 (5-12)
Kiskőrösi KS Kft. – Orosházi FKSE-LINAMAR 17-20 (14-12)

A csapat tagjai: Burai, Tóth N. (kapusok), Bagi (4 gól), Bódai P. (4), Fehér (1), Gelegonya (5), Lovas (1), Pásztor K. (1), Pásztor Z., Gál (2), Patakfalvi M. (10), Nagy D. (1), Horváth P. (2). Edző: Héjja Ádám.

Héjja Ádám: – Az első mérkőzés az ismerkedésről szólt, mivel az U15-ös csapat fiatalabb játékosai és az U13 játékosai alkotják a csapatot. Emellett meg is voltak illetődve a srácok, de a délutáni találkozóra bátrabb és akaratosabb arcukat mutatták, így tudtunk egy jó mérkőzésen diadalmaskodni.

Hódmezővásárhelyi KE – Orosházi FKSE-LINAMAR 18-15 (11-5)
Orosházi FKSE-LINAMAR – Békéscsabai DKSE 18-33 (8-17)

A csapat tagjai: Burai, Tóth N. (kapusok), Gelegonya (10 gól), Lovas (7), Pásztor K. (1), Pásztor Z. (7), Gál (2), Patakfalvi M. (2), Nagy D. (2), Horváth P. (2). Mb. edző: Kovács Attila.

Kovács Attila: – Fiatal csapatunk időnként szép dolgokat mutatott be idősebb és ezáltal erősebb ellenfelekkel szemben. A gyerekeknek le kell majd vetkőzniük a kishitűségüket és félelmüket a nagyobbaktól, akkor szép sikereket érhetnek el.

* * *

U15 I. osztály
Orosházi FKSE-LINAMAR – Optimum Solar-Békés 17-32 (8-14)
Pick Szeged – Orosházi FKSE-LINAMAR 36-27 (13-14)

A csapat tagjai: Bagi, Császár (2 gól), Fehér (3), Janowszky S. (3), Kádas (5), Kiss-Horváth (1), Lukács (13), Miklósi, Nánási (4), Sütő (8), Szabó M. (3), Szénási (1), Tóth N., Virág (1). Edző: Pásztor István.

Pásztor István: – Tudtuk, hogy kemény mérkőzések várnak ránk, az elején talán kissé túlzottan tiszteltük is az ellenfelet, nem vették fel a fiúk azt a kemény tempót, amit kértem. Több technikai hibánk volt, el is fáradtunk a végére, de ennek ellenére a játék képe és az akarat nagyon jó volt, készülünk tovább és bízunk benne, hogy a következő forduló jobban sikerül.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.