U15: egy győzelem, egy vereség

Az elmúlt hétvégén U15-ös csapatunk Balmazújvárosban kezdte meg a gyermekbajnokság küzdelmeit, Pásztor István edző tanítványai egy győzelemmel és egy vereséggel zárták az első versenynapot.

U15 I. osztály
Orosházi FKSE-LINAMAR – Balmazújvárosi KK 24-17 (9-7)
Orosházi FKSE-LINAMAR – Kecskeméti Junior SN KFT 23-34 (10-18)

A csapat tagjai: Miklósi, Virág (1 gól), Császár, Fehér (3), Kádas (5), Kiss-Horváth (3), Lukács (22), Gál, Nánási (2), Patakfalvi (4), Sütő (4), Szabó M. (2), Szénási (1), Nagy D. Edző: Pásztor István.

Pásztor István: – Ebben az évben nagy kihívás elé néztünk, hiszen az I. osztályú U15-ös bajnkságban U14-es csapattal indultunk el, néhány 2005-ös születésű játékossal megerősítve. A felkészülésünk nagyon jól sikerült, több edzőmérkőzést is játszottunk, ahol sok mindent tudtunk gyakorolni, amiket már az első forduló két mérkőzésén is tudtunk alkalmazni. A Balmazújváros ellen kezdtünk, mind védekezésben, mind támadásban nagyon jó első félidőt produkáltunk, a második játékrészben kicsit megtorpantunk, de időkérés után nagyobb koncentrációval sikerült megnyernünk a mérkőzést. A Kecskemét ellen is jól sikerült az első félidő, de szünet után kissé elfogytunk, támadásainkba több technikai hiba csúszott, könnyű gólokat kaptunk, amit nem tudtunk kompenzálni, ezért vereséget szenvedtünk. Tanulni kell a hibáinkból, úgy gondolom, hogy itt a helyünk és egész évben küzdeni fogunk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.