Serdülő, ifi: kettős győzelem Egerben

Megszerezte első győzelmét serdülő és ifjúsági együttesünk is az I. osztályú bajnokságban, az orosházi fiúk idegenben, az Eger csapatának otthonában diadalmaskodtak.

SBS-Eger – Orosházi FKSE-LINAMAR 20-23 (11-10)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Eger, 30 néző. V.: Csörgő, Vitális. Orosháza: Finta, Paulik, Umenhoffer (kapusok), Bencsik 3, Furka, Gorzsás, Nadicsán 2, Nagy Kristóf 1, Fábián, Bordás 8, Nagy Konrád 4, Szabó M. 1, Farkas S., Hegedűs 4. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 0, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/1, ill. 2/1.

Héjja Ádám: – Le a kalappal a fiúk előtt. Az elején egy kicsit beragadtunk, de az ötödik perctől látszott, hogy össze fog állni a csapat. Volt akarat, küzdés, kiváló védelem, jó kapusteljesítmény, kreatív támadójáték a kulcshelyzetekben, és kimagasló egyéni teljesítmények. Ezek mellett a legfontosabb, hogy mindezt csapatként tették a fiúk. Nagy gratuláció nekik!

* * *

SBS-Eger – Orosházi FKSE-LINAMAR 24-28 (11-11)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Eger, 70 néző. V.: Bozó, Mezei. Orosháza: Opavszki, Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Pavuk 6, Forrás 1, Gönczi 2, Szabó A. 2, Szabó D. 6, Bódai 2, Andrikó 6, Arnóczki, Nagy K., Farkas S. 1, Szabó M. 1, Hegedűs 1. Edző: Kovács Attila.
Kiállítások: 0, ill. 10 perc. Hétméteresek: 7/4, ill. 3/3.

Kovács Attila: – Gratulálok a csapatomnak! Már a Dabas elleni fordulóban is látszott, hogy kezd összeállni a dolog, de most szoros eredmény mellett is sikerült jól játszani és ez biztató a továbbiakra nézve. Akadtak persze hibáink, de lelkesedéssel sikerült kijavítani azokat. Év végén majd sokat jelenthet nekünk ez a két pont Egerből, de csak akkor, ha nem ülünk a babérjainkon, hanem edzünk tovább szorgalmasan.

Az orosházi fiúk két hét pihenő után, szeptember 26-án, csütörtökön lépnek majd legközelebb pályára a Táncsics-csarnokban, az ellenfelek a Kecskeméti TE-Piroska szörp csapatai lesznek, a serdülő mérkőzés 15:00 órakor, az ifjúsági találkozó 16:45 órakor kezdődik.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.