Bérlet- és jegyinformációk

Szombaton első hazai mérkőzését játssza felnőtt együttesünk, így most összefoglaljuk a legfontosabb információkat a belépőkkel kapcsolatban.

A belépőjegyek – ahogyan a korábbi szezonok során megszokhattuk – az aktuális mérkőzés kezdete előtt a bejáratnál vásárolhatók majd meg, elővételre idén sem lesz lehetőség. A teljes árú belépőjegyek 1.500 forintba, a diák és nyugdíjas jegyek 800 forintba kerülnek a 2019/2020-as idényben. Ez az ár a bajnoki és Magyar Kupa találkozókra egyaránt vonatkozik. Jó hír, hogy a Dabas elleni szezonnyitó meccset a diákok és nyugdíjasok kedvezményes áron, 800 helyett 500 forintért tekinthetik meg! A belépés 14 év alattiaknak ebben a szezonban is mindvégig ingyenes lesz.

Bérleteink sajnos technikai okokból csupán a jövő hét közepén érkeznek meg, árusításunkat szeptember 12-én, csütörtökön kezdjük majd a szokott módon, az egyesület irodájában, erről később részletes tájékoztatást nyújtunk. A bérletek a 2019/2020-as versenyidényben 15.000 forintba kerülnek, a hazai bajnoki és Magyar Kupa találkozók megtekintésére egyaránt feljogosítják tulajdonosukat.

Szeretettel várunk minden kézilabdabarátot mérkőzéseinkre!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.