Fáradtan is győzelem

Vecsési SE – Orosházi FKSE-LINAMAR 28-34 (16-21)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés. Üllő, 30 néző. V.: Réti, Szedmák. Orosháza: Busa 1 – Pásztor 4, Mrsulja 6, Zubai, Kancel, Döme 3, Németh L. 11 (5). Cs.: Herjeczki, Majdán (kapusok), Ambrus, Kiss A. 1, Lele 3, Molnár G., Orjonikidze 4, Slavuljica 1. Vezetőedző: Ratko Djurkovic. A Vecsés legjobb dobója: Antal M. 4.
Kiállítások: 8, ill. 6 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 5/5.

Észrevehető volt az orosházi játékosokon a két nappal korábbi egri mérkőzés okozta fáradtság, a védelem és kapusok teljesítménye is elmaradt a várakozástól. Mindezek ellenére a 17. percben már öt találattal vezetett az Orosháza (8-13), köszönhetően nem utolsósorban a gólerős csapatkapitánynak, a szélen remeklő Németh Lászlónak, aki termelte a gólokat. Az elszántan küzdő házigazdák azonban tartották a lépést a vendégekkel, akik így nem tudták tovább növelni az előnyüket.

Mrsuljáék hozták a papírformát (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

A második játékrészben az első vecsési találat ugyan csak öt perc elteltével született meg, ám ezután lendületbe jöttek a házigazdák és a 45. percben már egy gólra megközelítették az Orosházát (24-25). A folytatásban azonban Igor Mrsulja vezérletével újra visszaállt a régi rend és a vendégcsapat végül magabiztosan hozta a találkozót.

Ratko Djurkovic: – Ez volt a hatodik edzőmérkőzésünk, egy hónapnyi kemény munka áll mögöttünk és látszott is a fáradtság a csapaton. Nem voltam maradéktalanul elégedett, különösen a védekezés miatt van hiányérzetem, akár csak az Eger ellen, most is túl sok gólt kaptunk.

Az orosháziak a jövő héten Bosznia-Hercegovinába utaznak egy nemzetközi tornára, ahol erős csapatok ellen két mérkőzést játszanak majd.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.