Jól teljesítettek a fiatalok

Utánpótlás csapataink is felkészülési mérkőzéseket játszottak a héten. A serdülők Törökszentmiklóson, az ifjúságiak Mezőtúron vendégszerepeltek csütörtök délután.

Bár a találkozókról jegyzőkönyv nem áll rendelkezésünkre – hisz nem az eredmény volt az elsődleges -, elmondhatjuk, hogy mindkét együttesünk győztesen hagyta el a pályát. A serdülők a Törökszentmiklósi Székács SE ifjúsági csapata ellen, az ifik a Mezőtúri AFC hasonló korú gárdája ellen diadalmaskodtak.

Héjja Ádám serdülői jól küzdöttek a Székács fiataljai ellen.

Két csapatunk edzőjét a tapasztalatokról kérdeztük:

Kovács Attila (ifjúsági): – A mezőtúriak csak a héten kezdték az edzéseket, mi pedig már a harmadik hete edzésben vagyunk, így köszönettel tartozunk ellenfelünknek, hogy vállalták a játékot. Nyáron jelentős változások voltak az ifi csapatunk keretében, így keressük a megoldást a távozók pótlására. Hibákkal tarkított mérkőzésen védelemben és támadásban is akadtak jó megoldásaink, de jó tempóban játszottunk és ez örömteli.

Héjja Ádám (serdülő): – A fiúk az első edzőmérkőzésükhöz képest jól teljesítettek, a tempó és az akarat megfelelő volt. Nagy gratuláció jár nekik.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.