Sérülés és több lehetőség – két fiatal is elköszönt

Sajnos két saját nevelésű fiatal játékosunk is távozik a felnőtt csapatból, egyikük komoly sérülés miatt, másikuk a több játéklehetőség reményében búcsúzik a zöld-sárga meztől.

Ifjú balszélsőnk, Zalai Csanád közös megegyezéssel távozik az Orosházi FKSE keretéből, őt a döntés hátteréről kérdeztük.

– Sajnos kiújult tavalyi térdsérülésem, a műtét után sokáig úgy tűnt, rendbe jöttem, de a felkészülés kezdetén már sejtettem, hogy baj van. Komoly fájdalmaim vannak, az orvosi szakvéleményre várok, aminek függvényében esetleg alsóbb osztályban még folytathatom a sportolást, de az élvonal terhelését már nem tudom vállalni – nyilatkozott szomorúan a fiatal sportoló.

Természetesen egyesületünk nem engedi el Csanád kezét, az elnökség utánpótlás edzői pozíciót kínált fel neki, amit el is fogadott.

A két távozó: Zalai Csanád és Zvolenszki Attila

Tehetséges beállónk, Zvolenszki Attila is a távozók listáját gyarapítja. Mint elmondta, érzi, hogy sokat kell még tanulnia ahhoz, hogy NB I-es játékos legyen, ezért a több játéklehetőség érdekében olyan csapathoz szeretne távozni, ahol megkapja az esélyt a fejlődésre és a bizonyításra. Jelenleg több alsóbb osztálybeli csapattal is kapcsolatban áll, még nem született döntés arról, hol folytatja pályafutását.

Mindkét fiatalnak sok sikert kívánunk a “civil” életben és a kézilabdapályán egyaránt!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.