Serdülő, ifi: nem termett babér Kecskeméten

Az Orosházi FKSE-LINAMAR fiataljai az elmúlt héten az I. osztályú bajnokság 22. fordulójában Kecskeméten vendégszerepeltek. Sajnos ez alkalommal mindkét csapatunk vesztesen hagyta el a játékteret, dekoncentráltan és fegyelmezetlenül játszottak a fiúk.

Kecskeméti TE-KESI – Orosházi FKSE-LINAMAR 39-32 (19-16)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Kecskemét, 70 néző. V.: Kovács G., Papp B. Orosháza: Finta, Opavszki 1 (kapusok), Nagy Konrád 2, Hegedűs 5, Nadicsán 2, Gorzsás, Borbély 4, Bencsik, Nagy Kristóf 4, Badar, Szabó A., Fodor, Pavuk 2, Varga K. 10, Janowszky B. 2. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 6, ill. 2 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 5/4.

* * *

Kecskeméti TE-Piroska szörp – Orosházi FKSE-LINAMAR 38-29 (20-14)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Kecskemét, 60 néző. V.: Kovács G., Papp B. Orosháza: Paulik, Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Andrikó 5, Ulics, Szabó D., Molnár G. 6, Patakfalvi, Forrás 1, Kurta 1, Gönczi 2, Farkas S. 4, Nagy Konrád, Janowszky B. 3, Pavuk, Varga K. 7. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 4, ill. 14 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 2/2.

Héjja Ádám: – Mind a két mérkőzésen jellemző volt a fiúkra a dekoncentráltság és a fegyelmezetlenség, melyek nagyban befolyásolták az eredményeket. A serdülő csapatnál a mérkőzés nagy részében eljutottunk a helyzetekig, de pontatlanul fejeztük be azokat. Az ifi csapat remekül kezdte a mérkőzést, de mintha megijedtek volna a fiúk a lehetőségtől és elkezdtünk passzívan játszani.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR serdülő és ifjúsági együttesei április 25-én, csütörtökön délután a DEAC csapatait fogadják a Táncsics sportcsarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.