Serdülő, ifi: kettős győzelem Cegléden

Cegléden az Orosházi FKSE serdülő és ifjúsági együttese is győztesen hagyta el a pályát az I. osztályú bajnokság 18. fordulójában. A fiatalabbak sima győzelmet arattak, míg az ifik izgalmas végjátékban diadalmaskodtak.

Ceglédi KKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 16-32 (8-18)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Cegléd, 33 néző. V.: Hovány, Ubornyák. Orosháza: Finta, Opavszki, Paulik (kapusok), Nagy Konrád 1, Hegedűs, Nagy Kristóf 1, Nadicsán 6, Bencsik 6, Farkas S. 2, Badar 2, Janowszky B. 3, Pavuk 2, Bódai 2, Borbély 2, Forrás 4, Szabó A. 1. Edző: Héjja Ádám. 
Kiállítások: 14, ill. 4 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 2/2.

Cegléden mindkét együttesünk kitett magáért (Fotó: Ceglédi KKSE)

Ceglédi KKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 23-24 (13-9)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Cegléd, 50 néző. V.: Hovány, Ubornyák. Orosháza: Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Garai 4, Eperjesi, Andrikó, Bordás, Ulics 1, Szabó D. 1, Gönczi 1, Molnár G. 6, Patakfalvi 1, Szabó M., Varga K. 10, Nagy K. Janowszky B., Pavuk. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 12, ill. 8 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 3/3.

Héjja Ádám: – Gratulálok mind a két csapatnak a győzelemhez. A serdülő meccsen lehetőséget kaptak azok a játékosok, akik eddig kevesebb szerephez jutottak, amit szépen kihasználtak a fiúk. Az ifi mérkőzésen sajnos adtunk 45 perc előnyt az ellenfélnek, de a csapatnak a küzdeni tudása és az igazi énje megmutatkozott az utolsó 15 percben. Abban az időszakban minden összeállt és így egy izgalmas hajrában diadalmaskodtunk. Ez a győzelem nagyon kellett a csapatnak, mind eredményileg mind mentálisan.

Az Orosházi FKSE serdülő és ifjúsági együttesei március 14-én, csütörtökön délután a Pick Szeged csapatait fogadják a Táncsics-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.