Rangadó jön szombaton

Igazi rangadó következik az OFKSE csapata számára szombat este, hisz a listavezető orosházi együttes ellenfele a tabella második helyén álló PLER-Budapest gárdája lesz.

A fővárosiak eddig lejátszott tizennégy találkozójuk közül kilencet megnyertek, kétszer játszottak döntetlent és három alkalommal hagyták el vesztesen a pályát. Húsz pontjukkal a második helyen állnak. Három eddigi tavaszi találkozójukon két győzelem és egy múlt heti, Békés elleni döntetlen áll a nevük mellett. A szombati négypontos rangadón biztosan nagyon szeretnék megszerezni az újabb győzelmet.

A két csapat őszi, fővárosi találkozóján is nagy volt a küzdelem (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Az orosháziak 12 győzelem és két vereség után 24 ponttal vezetik a tabellát, a 20 pontos PLER előtt. Jó ősz után, jól kezdte az együttes a tavaszi szezont is. A békésiek elleni botlás mellett két győzelmet szereztek, a múlt héten egy tizessel küldték haza a Balmazújváros csapatát. Ha a bajnoki címre törekvést komolyan veszi a csapat, akkor a szombatihoz hasonló rangadókon kell a legjobb teljesítményt nyújtani és begyűjteni a győzelemért járó két pontot.

A fiúk remélik, hogy sokan látogatnak el szombaton az Eötvös-csarnokba és teremtik meg számukra azt a bizonyos hazai pályát.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.