U14: a 7-12. helyért játszhatnak

Pásztor István U14-es legénysége a II. osztály felsőházában folytatta a bajnokságot, a csapat vasárnap hazai pályán szerepelt. A folytatásban március végén már az országos 7-12. helyért küzdhetnek a fiúk.

U14 II. osztály, Kelet felsőház
Orosházi FKSE-LINAMAR – Nyíregyházi SN KFT II. 15-23 (4-13)
ÓAM-Ózdi KC – Orosházi FKSE-LINAMAR 26-27 (13-14)

Egy győzelem és egy vereség volt a hétvégi mérleg

A csapat tagjai: Bagi Valentin, Császár Áron (1 gól), Fehér Martin, Gál László, Horváth Péter (3), Janowszky Soma (15), Kiss-Horváth Bence (5), Magyar Botond (7), Molnár Zsombor (3), Patakfalvi Márton, Szabó Márk (4), Szénási Vendel (4), Tóth Nándor, Virág Dávid. Edző: Pásztor István.

Pásztor István: – Az első mérkőzésen kicsit megilletődötten kezdtünk, mert az előző Nyíregyháza elleni mérkőzésen is nagyon határozott volt az ellenfelünk, kemény védekezést mutattak be, ettől egy kicsit tartottak a srácok, ezért sok technikai hibát vétettek. A második mérkőzésen már sikerült úgy átbeszélni mind a támadást, mind a védekezést, hogy az első perctől mi irányítottuk a játékot, így az Ózd csapata ellen sikerült győzelmet aratnunk. Ezzel kiharcoltuk, hogy a folytatásban a 7-12. helyért játszhatunk majd. Köszönjük szurkolóink támogatását!

A 7-12. helyért folytatott rájátszásban az orosházi fiúk ellenfelei az Alsóörs, Cegléd, Csurgó, Ózd és a Nagyatád együttesei lesznek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.