Csütörtöki rangadó

Csütörtökön játssza soron következő bajnoki találkozóját az OFKSE felnőtt együttese. A listavezető orosháziak az ötödik Balmazújváros csapatát látják vendégül az Eötvös-csarnokban.

Az NB I/B-s bajnokság tizennegyedik fordulója négynapos lesz. A nyitómérkőzést az OFKSE vívja az előkelő helyen álló Balmazújváros ellen. A vendégek neve mellett az eddigi 13 forduló után öt győzelem és három döntetlen mellett öt vereség áll. 13 ponttal a tabella ötödik helyén állnak. A két csapat őszi mérkőzésén hétgólos, 28-35-ös orosházi győzelem született, így biztosan fűti a visszavágás vágya az újvárosiakat.

Az orosházi gárda csütörtökön, a Balmazújváros ellen térhet vissza a helyes ösvényre (Fotó: Rosta Tibor)

A találkozóval kapcsolatban Bakó Botond vezetőedző elmondta, hogy a csapatnak csütörtökig át kell lépnie saját árnyékát, és nem a múlttal, hanem az előttük álló feladattal kell foglalkoznia. – Biztos vagyok benne, hogy a fiúk tudják, milyen hibákat kell kijavítani az előző meccshez képest és tisztában vannak az előttünk álló mérkőzés fontosságával és jelentőségével. Azzal kell foglalkoznunk, hogy jelenlegi előnyünket megőrizzük, vagy növeljük. A hazai találkozón nem is lehet más célunk, mint a győzelem. Remélem, a hétköznapi időpont ellenére sok szurkolónk jön majd a csarnokba és ahogyan eddig, most is segítik szurkolásukkal a csapatot – tette hozzá a mester.

Orosházi FKSE-Linamar – Balmazújvárosi KK férfi kézilabda mérkőzés.
2019. 02. 28. (csütörtök) 19.00, Orosháza, Eötvös-csarnok. Vezeti: Horváth Péter és Bába Sándor.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.