Utolsó főpróba Algyőn

ContiTech FKSE-Algyő – Orosházi FKSE-LINAMAR 31-29 (16-14)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés. Algyő, 60 néző. Vezette: Horváth, Simó. Orosháza: Szabó L. – Pásztor M. 3, Ferenczi 2, Zubai 2, Sándor 2, Mihály 4, Németh L. 11 (3). Csere: Majdán (kapus), Döme 2, Karap 1, Ambrus, Mátó 2. Edző: Bakó Botond. Az Algyő legjobb góllövője: Németh G. 9.
Kiállítások: 6, ill. 8 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 4/3.

A továbbra is sérülések által tizedelt Orosháza szoros első negyedóra után négygólos hátrányba került (17. p.: 11-7) a felkészülési szezon utolsó edzőmérkőzésén. A folytatásban próbált kapaszkodni a vendégcsapat, és a 24. percre sikerült is egalizálnia (12-12). Sok hiba csúszott azonban a játékába, emiatt a fordítás nem jött össze, a szünetre az Algyő térhetett előnnyel az öltözőbe.

A rutinos Zubai ismét hasznos tagja volt csapatának (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Hazai gólokkal indult a második játékrész, ennek következtében ismét négy gólos lett a különbség a felek között (36. p.: 20-16). A látogatók sok hibával, de lelkesen játszottak. Az akarásnak meg is lett az eredménye, hiszen az 53. percben hosszú idő után ismét orosházi előnyt mutatott az eredményjelző (25-26). A végén ismét a hazaiaknak ment jobban a játék, így megőrizték az első félidőben megszerzett előnyüket.

Bakó Botond: – Sok hibával játszottunk, támadásban hiányoztak az embereink. Ennek ellenére a kapott gólok számával vagyok elégedetlen, a védekezés nem igazán működött olajozottan. Még van egy hetünk arra, hogy kijavítsuk a hibáinkat.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.