Régiós kiválasztóra jutottak

Novemberben megyei szintű kiválasztó edzésen mutathatták meg tehetségüket szűkebb régiónk serdülőkorú fiú kézilabdázói, köztük nyolc orosházi fiatal. A szakemberek döntése alapján közülük öten jutottak tovább a régiós körbe.

Tavaly novemberben elkezdődött a 2004. január 1. és 2005. december 31. között született fiúk kiválasztásának folyamata. A megyei szintű szűrések után a tavaszi hónapokban pedig regionális szinten mérik fel az MKSZ szakemberei azon tehetséges kézilabdázókat, akik ősztől – egy országos szűrőn átjutva – már a serdülő válogatott bő keretéhez tartozhatnak.

Bódai Szabolcs, Borbély Levente, Furka Zsombor, Gorzsás Dominik, Lukács Jenő

A kiválasztó edzők döntése alapján az Orosházi FKSE-LINAMAR öt játékosa – Bódai Szabolcs, Borbély Levente, Furka Zsombor, Gorzsás Dominik és Lukács Jenő került tovább a megyei válogatóról a következő, régiós körbe, amit március 6-án Szegeden, a Városi Sportcsarnokban rendeznek majd.

A fiúk edzője, Kovács Attila a következőképpen nyilatkozott a kiválasztással kapcsolatban:

– A fiúk számára és természetesen számomra is visszaigazolás ez, hogy jól dolgoztak, jól dolgoztunk. Büszkék vagyunk rájuk, de én azt mondtam a most be nem válogatott gyerekeknek is, hogy ne keseredjenek el, hanem ugyanúgy dolgozzanak tovább és munkájuknak meg lesz az eredménye.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.