A végére kiütközött a különbség

Orosházi FKSE-LINAMAR – Budai Farkasok 31-23 (14-13)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés. Orosháza, 80 néző. V.: Kiu G., Kiu T. Orosháza: Szabó L. – Pásztor M. 5, Karap 5, Döme 5, Lele, Mihály 1, Németh L. 4. Cs.: Herjeczki, Majdán (kapusok), Ambrus 1, Mátó 2, Ferenczi 6 (4), Sándor R. 2. Vezetőedző: Bakó Botond. A Budai Farkasok legjobb dobója: Szövérdffy 7.
Kiállítások: 14, ill. 8 perc. Hétméteresek: 7/4, ill. 2/0.

Nagy sebességgel, de kapkodva, sok hibával kezdték a csapatok a mérkőzést. Tíz perc után kétgólos előnyt szereztek a Budai Farkasok (10. p.: 4-6). A játékrész utolsó harmadában visszavette a vezetést az OFKSE, és bár az utolsó percekben kettős emberhátrányba került, megőrizte minimális előnyét.

Döme öt alkalommal is mattolta a Farkasok védőit (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Az Orosháza huszáros rohamokkal kezdte a második felvonást (35. p.: 18–13). A folytatásban felváltva estek a gólok, de az utolsó öt perc is a házigazdának sikerült jobban, az 56. percben már 8 góllal is vezettek (29-21), s ez a különbség meg is maradt a végső dudaszóig.

Az OFKSE a második pénteki mérkőzését is hozta az NB I/B nyugati csoportjában küzdő vendégek ellen.

Bakó Botond: – Még sokat hibáztunk, de ez várható volt. Akadtak jó dolgaink és hibáink, az elkövetkezendő két hétben ezeket kell kijavítanunk. Most tudtuk gyakorolni azokat a felállásokat, amelyeket ezekben a szituációkban kell alkalmaznunk, ez a legfontosabb.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.