Győzelem hullámzó játékkal

Orosházi FKSE-LINAMAR – Budai Farkasok 33-30 (16-13)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés. Orosháza, 40 néző. V.: Kiu G., Kiu T. Orosháza: Herjeczki – Pásztor M. 7, Ferenczi 4 (1), Mihály 3, Ambrus 1, Döme 4, Németh L. 8 (3). Cs.: Majdán (kapus), Karap 2, Mátó 1, Sándor R. 3, Lele. Vezetőedző: Bakó Botond. A Budai Farkasok legjobb dobója: Csapó 6.
Kiállítások: 6, ill. 4 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 1/0.

Az orosháziaknál Zubai Szabolcs, Kiss Axel, Zvolenszki Attila, Zalai Csanád és Balázs Botond is hiányzott kisebb-nagyobb sérülés miatt.

Magabiztosan kezdte a mérkőzést az Orosháza, az első negyedóra elteltével már 10-5-ös hazai előnyt mutatott az eredményjelző. Ezt követően kisebb hullámvölgy következett, amit kihasználva a vendégek kiegyenlítettek (25. p.: 12-12), de az utolsó két percben végül háromgólos előnyt harcolt ki az OFKSE.

Voltak hibák, da hazai győzelem született (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

A második félidőben az NB I/B nyugati csoportjában játszó Budai Farkasok szorosan tapadtak a hazaiakra, s az 50. percben a vezetést is megszerezték az egyre többet hibázó hazaiakkal szemben (26-27). Az utolsó 10 percben azonban egy 6-0-s sorozattal az Orosháza kerekedett felül és nyerte a pénteki első találkozót.

Bakó Botond: – Látszott, hogy az elmúlt hetekben kevés emberrel tudtunk dolgozni. Voltak hibák, fegyelmezetlenségek, de a következő mérkőzéseken javítani fogunk.

A két csapat pénteken még egyszer, 17:30 órától összecsap egymással Orosházán.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.