Bronzérem és gólkirályi cím Tiszaföldvárról

U14-es utánpótlás együttesünk nemzetközi felkészülési tornán szerepelt a hétvégén. A viadalon az Orosházi FKSE csapata bronzérmet szerzett, Lukács Jenő pedig a gólkirályi címet érdemelte ki.

Január 26-án, szombaton rendezte a Tiszaföldvár VSE a Téli Kupa nemzetközi felkészülési torna küzdelmeit, ahol egyesületünket Pásztor István edző U14-esei képviselték. Az orosházi fiúk eredményei:

Tiszaföldvári VSE – Orosházi FKSE 25-14 (11-7)
Orosházi FKSE – Székelyföldi Kézilabda Akadémia 20-32 (11-15)
Orosházi FKSE – Diósdi Diáksport Egyesület 32-14 (18-7)

Gólkirály: Lukács Jenő (21 gól) Orosházi FKSE

A bronzérmes csapat és a gólkirály

Pásztor István: – A mérkőzések nagyon hasznosak voltak a felkészülés szempontjából. Az első, Tiszaföldvár elleni találkozón a védekezésünk gyengébb volt a megszokottnál, de támadásaink elég jól működtek. A második félidőben tartani tudtuk az eredményt, de már nem tudtuk megfordítani. Második mérkőzésünket az U15-ösökkel érkező Székelyudvarhely ellen vívtuk. Nagyon harcos és nagy lelkesedést hozó mérkőzés volt, az első 10-15 percben fej fej mellett haladt a küzdelem, de a folytatásban fizikai fölényét kihasználva fokozatosan elhúzott ellenfelünk. Nagyon jó volt viszont, hogy idősebb ellenfeleink ellen is meg tudtuk valósítani azokat a játékelemeket, amiket eddig gyakoroltunk. Harmadik mérkőzésünk örömjátékot hozott, megtiszteltük ellenfelünket egy jó játékkal, mindenki tudott játszani és odatette magát, köszönöm a srácoknak ezt a hétvégét, maroknyi szurkolótáborunknak pedig a biztatást.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.