A Vác nyerte az éllovasok csatáját

Váci KSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 33-28 (17-18)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés. Vác, 100 néző. V.: Fibec, Herbák. Orosháza: Herjeczki – Balázs 8, Ferenczi 3, Ambrus 1, Mihály 1, Döme 4, Zalai. Cs.: Majdán, Szabó L. (kapusok), Pásztor 3, Lele 3 (2), Karap 3, Németh L. 1, Sándor 1. Vezetőedző: Bakó Botond. A Vác legjobb dobói: Stranigg 8, Nagy N. 7.
Kiállítások: 8, ill. 8 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 3/2.

A NB I/B nyugati és a keleti csoportjának őszi első helyezettjei csaptak össze pénteken este felkészülési mérkőzés keretében.

Az Orosháza magabiztosan, végig vezetve hozta az első 20 percet, ám a félidő utolsó  harmadában egyenlített, majd fordított a Vác (26. p.: 15-13). Az utolsó percben aztán erősítettek a vendégek és Ambrus sípszó előtti pillanatban szerzett találatával mégis a vendégcsapat vonulhatott előnnyel a pihenőre.

Balázs Botond csapata legeredményesebbje volt (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

A második félidőt a Vác kezdte jobban (34. p.: 19-18), és a folytatásban sem volt ez másként, kihasználva a látogatók megingásait a 40. percben már 23–20-ra vezetett a házigazda. Az OFKSE elfáradt, egyre többet hibázott védekezésben és támadásban is, és már nem bírta utolérni ellenfelét.

Bakó Botond: – Elfáradtunk a védekezésben, hiányoztak a megállító faultok és a kapusteljesítmény is elmaradt a megszokottól. Láttuk a hibáinkat, dolgozunk ezek kijavításán.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.