Tartalékosan is jól muzsikált a csapat

Orosházi FKSE-LINAMAR – Ceglédi KKSE 30-26 (15-14)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés. Orosháza, 80 néző. Vezette: Nagy F., Túróczy. Orosháza: Szabó L. – Pásztor M. 1, Ferenczi 3, Mihály 4, Döme 9, Ambrus, Balázs 4 (1). Csere: Herjeczki, Majdán (kapusok), Zalai 2, Lele 1, Sándor 2, Németh L. 4 (1). Edző: Bakó Botond. A Cegléd legjobb góllövői: Kecskeméti 4, Szabó B. 4.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 4/2.

Az első idei felkészülési mérkőzését vívta csütörtökön este az Orosházi FKSE-LINAMAR férfi kézilabdacsapata. A NB I/B-s bajnokság keleti csoportjának listavezetője sérülésektől és betegségektől sújtva is sikerrel vette fel a versenyt az élvonalban maradásért küzdő Cegléddel szemben.

Az első negyedórában felváltva születtek a gólok. A félidő közepén a Cegléd ugyan kétgólos előnyre tett szert (18. p.: 6-8), de az Orosházának szívós munkával sikerült fordítania, és a 26. percben már 13–11 volt a vendéglátó együttes javára.

Döme Szabolcs támadásban és védekezésben is kulcsembernek bizonyult (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

A térfélcsere után is folytatta lelkes, jó játékát az Orosháza, állandósult a hazaiak 3-4 gólos vezetése (53. p.: 27-23). Összességében a házigazda akarásban és lelkesedésben is felülmúlta ellenfelét ennek hozománya lett a megérdemelt győzelem az NB I-es ellenféllel szemben.

Pénteken este 18:30 órától Vácott lép pályára Bakó Botond együttese.

Bakó Botond: – A hosszú szünet után meglátszott, hogy mindenki élvezte a játékot. Elégedett vagyok a csapattal, jól kézilabdáztunk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.