Serdülő, ifi: ezútal nem termett pont

Hazai pályán búcsúztak az őszi idénytől serdülő és ifjúsági együtteseink, az orosházi fiatalok a DVTK-Eger csapatait fogadták. Folytatás január végén a Gyöngyös ellen.

Orosházi FKSE-LINAMAR – DVTK-Eger 34-40 (18-23)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 40 néző. V.: Kiu G., Kiu T. Orosháza: Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Andrikó 2, Forrás, Eperjesi 6, Patakfalvi 1, Bordás 1, Ulics, Szabó D. 1, Varga R. 6, Kurta 1, Gönczi, Pavuk, Szabó M. 2, Molnár G. 6, Varga K. 8. Mb. edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 6, ill. 4 perc. Hétméteresek: 5/5, ill. 4/4.

Héjja Ádám: – A mérkőzés elejét jól kezdtük, szépen tartottuk magunkat fej fej mellett, de utána jöttek a technikai hibák, ami miatt az ellenfél szépen lassan ellépett pár góllal. Az utolsó 10 percben feljöhettünk volna, de sajnos nem hitték el a fiúk, hogy van ott keresni valójuk. Ezen a személeten kell változtatni a közeljövőben.

* * *

Orosházi FKSE-LINAMAR – DVTK-Eger 23-27 (11-15)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 70 néző. V.: Kiu G., Kiu T. Orosháza: Finta, Opavszki (kapusok), Varga K. 9, Szabó M. 2, Gönczi 2, Jónás Bence 1, Nagy Kristóf 3, Nagy Konrád, Badar, Nadicsán 4, Bencsik, Farkas S., Szabó A., Pavuk 2, Borbély, Birgés. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 8, ill. 8 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 0/0.

Héjja Ádám: – Sajnos adtunk egy félidőnyi előnyt az ellenfélnek. A védelem és a támadójátékunk a második félidőre javult olyan szintre, amely elfogadható.

Az Orosháza serdülő és ifjúsági együttesei a téli szünetet követően január 31-én, csütörtökön délután a Gyöngyös csapatait fogadják hazai pályán, a Táncsics-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.