U14: megfogyva bár, de törve nem

U14-es együttesünk vasárnap a felsőházban folytatta a II. osztály küzdelmeit, Pásztor István foghíjasan felálló legénysége Nyíregyházán mérkőzött meg az Eger és az Ózd együtteseivel.

U14 II. osztály, Kelet felsőház
Egri VSI – Orosházi FKSE-LINAMAR 22-19 (8-11)
Orosházi FKSE-LINAMAR – ÓAM-Ózdi KC 22-19 (13-10)

A csapat tagjai: Virág Dávid (kapus), Gál László, Horváth Péter (2 gól), Janowszky Soma (7), Kiss-Horváth Bence (6), Magyar Botond (4), Nánási Máté (13), Szabó Márk (9). Edző: Pásztor István.

Jól helytállt a maroknyi orosházi U14-es csapat

Pásztor István: – A mérkőzésekre sajnos csak nyolc játékossal tudtunk elutazni, mivel az időjárás miatt a csapat több tagja nem tartott velünk, nem engedték el őket szüleik. Az Eger ellen sokáig jól bírtuk a tempót, vezettünk is, de a második félidő közepén elfogytunk és a több cserelehetőséggel rendelkező ellenfél nyert. A második mérkőzésen már fellángolt a srácokban a bizonyítási vágy és az utolsó erőtartalékokat mozgósítva, rendkívül nagy erőbedobással sikerült legyőznünk az Ózd csapatát. Köszönöm a fiúknak ezt a hozzáállást és a szülőknek a szurkolást!

Sajnos mivel az orosházi együttes nem tudott teljes létszámmal kiállni, mindkét mérkőzést 10-0-s gólkülönbséggel az ellenfelek javára könyvelték el.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.