Serdülő győzelem Debrecenben

Az I. osztályú bajnokság 10. fordulójában Debrecenbe, a DEAC otthonába látogatott az Orosházi FKSE serdülő és ifjúsági csapata. Ez alkalommal – tartva a sormintát – a serdülő fiúk örülhettek a győzelemnek.

DEAC NK KFT – Orosházi FKSE-LINAMAR 27-25 (19-13)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Debrecen, 100 néző. V.: Gulybán, Juhász. Orosháza: Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Szabó M., Gönczi, Janowszky B., Varga K. 6, Andrikó 3, Molnár G. 5, Forrás, Eperjesi 2, Patakfalvi 1, Bordás, Ulics 1, Szabó D. 1,  Varga R. 6. Edző: Koi Endre.
Kiállítások: 6, ill. 2 perc. Hétméteresek: 0/0, ill. 4/4.

Koi Endre: – Sok betegség hátráltatta a felkészülést, ami rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Az első félidőben bármit szerettünk volna, nem jött össze, mind támadásban, mind pedig védekezésben alulmúltuk saját magunkat, ennek köszönhetően nagy előnyt szerzett az ellenfél. A csapat tartását mutatja, hogy a második félidőben sikerült ledolgozni a hátrányt, sőt esélyt is teremtettünk a mérkőzés megnyerésére, ám a végjátékban a szerencse sem volt velünk.

* * *

DEAC NK KFT – Orosházi FKSE-LINAMAR 22-24 (12-10)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Debrecen, 100 néző. V.: Gulybán, Juhász. Orosháza: Finta, Opavszki, Paulik (kapusok), Szabó M. 1, Gönczi 3, Janowszky B., Varga K. 7,  Pavuk, Jónás Bence 2, Nagy Kristóf 1, Nagy Konrád 3, Szabó A., Badar 4, Kovács Á., Nadicsán 3, Bencsik. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 2, ill. 2 perc. Hétméteresek: 1/0, ill. 2/1.

Héjja Ádám: – Gratulálok a fiúknak az újabb győzelemhez! A meccs egésze alatt jól kűzdöttek és harcoltak. Hullámhegyek és -völgyek jellemezték a játékunkat, de az utolsó 7 percre összeszedték magukat a fiúk és kellő koncentrációval felülkerekedtünk az ellenfélen.

Az orosházi serdülő és ifjúsági együttesek a 11. fordulóban november 29-én, csütörtökön a Békés-Drén KC csapatait fogadják majd.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.